Mød specialisterne - Jesper Rygaard

Jesper Rygaard


Jeg befinder mig på grænsen til at være fuldtidstriatlet uden helt at være det. Jeg er engageret i Endurance Sport, da træning og aktivitet er kerneelementer i min livsstil. Her får jeg muligheden for at møde andre med samme passion, finde motivation og i særdeleshed inspirere andre til at være mere aktive i deres hverdag og opnå fantastiske oplevelser gennem sport. At hjælpe andre med at udfordre og udvide deres grænser er utroligt givende. 

Med over 20 Ironman stævner i bagagen har jeg erfaringer fra mange forskellige events, både i Danmark og internationalt. Selvom jeg er uddannet ingeniør, har jeg formået at gøre min hobby og passion for sport til min primære beskæftigelse.

Jeg har tilbragt de sidste 18 år i løbebranchen og har i den tid opnået certificeringer som løbecoach og triatlontræner. Disse kvalifikationer bruger jeg regelmæssigt, når jeg træner adskillige dedikerede atleter.

 Jeg deltager stadig aktivt i stævner, hvor turene til Hawaii utvivlsomt er blandt højdepunkterne. Af andre bemærkelsesværdige oplevelser vil jeg nævne IM Lanzarote, IM Western Australia, IM Klagenfurt og Challenge Roth. Ikke at forglemme er min nylige deltagelse i Ironman World Championships i Nice, hvor jeg opnåede en femteplads og havde dagens hurtigste løbetid. At stå på podiet ved et verdensmesterskab var en uovertruffen oplevelse, der kun har øget min motivation. 

Min personlige rekord i Ironman er på 8:53 og blev sat i København. Ud over at være en hurtig rute, er den også yderst begyndervenlig."

 

Yndlingsprodukter:

Fusion Recharge Hoodie

Fantastisk hoodie både før og efter træning - virkelig behagelig og lun.

Argon 18 E-119 tri+ disc

Argon 18 E-119 tri+ disc er bare en fed cykel. En af de absolut mest aerodynamiske og hurtige tricykler på markedet, som er fuldstændig clean for synlige ledninger og kabler. Jeg bliver aldrig træt af at kigge på den - eller køre på den.

Saucony Endorphin Elite

Saucony Endorphin Elite er mit valg hver gang det skal gå rigtig stærkt. Den vel nok hurtigste sko på markedet lige i øjeblikket! Efter min smag er mange af de andre “supersko” lige til den bløde side i mellemsålen; men med Endorphin Elite føler jeg at den lidt fastere sål giver mig lige nogle procent ekstra rebound til afsættet. Og hvem kan ikke lide “Free Speed”.

Resultater:

10 km – 34:56

Halv maraton – 1:17:19

Maraton –2:42:26

Ironman – 8:53:04

 

Relaterede produkter

SENESTE NYHEDER

Mine første fem måneder hos OOB

LÆS MERE
Triatlon Kick-Off 2024

I samarbejde med Argon 18 inviterer vi til triathlon expo for at åbne sæsonen 2024.
Kom forbi og få gode tilbud fra en masse premium leverandører. Hør på oplæg fra elite triatleter og få mulighed for at stille spørgsmål.

LÆS MERE
Mød specialisterne - Jesper Rygaard

LÆS MERE
Mød specialisterne - Simon Thaysen

LÆS MERE
Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

LÆS MERE
Ironman 70.3 Elsinore Race Recap

LÆS MERE
Endurance Sport søger medarbejder på fuldtid

LÆS MERE
Energi indtag og afkøling - Den femte, og nogen gange, oversete disciplin

Efter at have observeret en masse atleter på alle niveauer i Helsingør i weekenden, er det tid til at reflektere: 

Gik alt som det skulle i weekendens race? Eller er der plads til forbedring?

Vi observerede i hvert fald nogle stykker, der kunne have brug for lidt vejledning...

LÆS MERE
København Marathon done and dusted

LÆS MERE
Nedtrapning til Marathon.

LÆS MERE
It's Race Week!

LÆS MERE
Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort! Alle skal prøve at køre tri og Ironman har købt stævnet i København. Nu er der altså mulighed for at kvalificere sig til Ironman VM i Kona. Men i de følgende år er det er som om nyhedsværdien har lagt sig og det sætter sit præg på Endurance Sport.

LÆS MERE
4 Fordele og ulemper ved indendørs cykling

Vinter cykelttræning foregår for de fleste indendørs. Om det er på din hometrainer eller på cyklen nede i træningscenteret så er det et rigtig godt alternativ til almindelig cykeltræning, specielt når vejret ikke tillader det. Dog har indendørs cykling ud fra vores erfaring, både fordele og ulemper. Disse vil vi ridse op i denne blog:

LÆS MERE
Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning har utvivlsomt mange fordele – tidseffektivitet, muligheden for at vælge den perfekte session ift. dine mål og muligheden for at cykle med dine venner på din hometrainer er få af disse.

LÆS MERE
Sådan klæder du dig til en cykeltur om vinteren

Cykling om vinteren kan være en god oplevelse, med det rette cykeltøj. De rette tights, handsker, undertrøjer og vindafvisende jakker vil hjælpe dig med ikke at blive for kold eller svede for meget når du er 5 km fra din lokale Alpe d’Huez. 

LÆS MERE
ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget...

LÆS MERE
Løb 10 km optimalt

Størstedelen af de hurtigste tider på en 10 km i verden er løbet med et såkaldt negativ split...

LÆS MERE
Skinnebensbetændelse!?

Som løber er du oftest ikke i tvivl om, at du har skinnebensbetændelse, da du kan have virkelig ondt. Det kan manifestere sig flere steder på benet, og kræver handling afhængigt af, hvor du oplever generne.

LÆS MERE
Halvmarathon er den fedeste distance

At løbe et halvmaraton kræver både en struktureret træning . Det er vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål og tager hensyn til din dagligdag. Det kan også være en god ide at lave en forventningsafstemning med både dig selv, venner og familie.

LÆS MERE