Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

Natasha Margrethe Jensen

Jeg har været i Endurance Sport siden august 2023, så jeg er det nyeste medlem af teamet. Jeg har dyrket triatlon siden 2019 (kvarte og halve distancer), men løb er min favorit af de tre sportsgrene. Derfor får løb lidt ekstra fokus. Jeg startede seriøst med mit løb i 2016, hvor jeg lavede mit første halvmaraton. Siden da har jeg løbet utallige halvmaratons og tilføjet maraton distancen i løbet af de sidste par år. 

Mine store mål for 2024 er at prøve og slå min tid på den halve Ironman i Helsingør. Derudover håber jeg også på at kunne slå mine løbetider på 10 km, halvmaraton og maraton i løbet af året. Jeg er mest en langdistanceløber. Så jeg løber hellere et halvmaraton i kontrolleret tempo frem for en hurtig 5 km.

Det er en masse mål jeg har for næste år, og derfor er jeg glad for at være hos Endurance Sport. Udover at jeg får lov til at arbejde med min hobby, og dele min passion og viden for udholdenhedssport med kunderne, så får jeg også lov til at være en del af et team, som inspirerer mig og min træning. Det er et fantastisk sted at være, hvis man vil dele ens fritidsinteresse og arbejdsliv med hinanden. Og så elsker jeg at sludre med kunderne.

 

Yndlingsprodukter:

BROOKS HYPERION MAX

En super let løbesko med masser af støddæmpning som jeg elsker at bruge til mine interval løb eller tempoture.

SAYSKY COMBAT+ SHORT TIGHT

Modellen findes både i kort og lang, og mens vejret stadig er godt, foretrækker jeg at bruge den korte model på mine løbeture. Den har lommer til vigtigste ting, som man evt. skal bruge på en løbetur – telefonen, nøgler og lidt energi.

MAURTEN SOLID 225 BAR

Jeg har stor fornøjelse af at bruge disse, når jeg enten kommer hjem fra en løbetur, eller hvis man lidt skal have en lille smule i maven inden en løbetur. Derudover er de fantastiske undervejs på en cykeltur, hvor man ofte bliver lidt sulten. Den findes også med en chokoladesmag, som er virkelig god.

 

Resultater:

10 km – 43:00

Halvmaraton – 01:36:16

Maraton – 03:38:25

Halv Ironman – 05:43:23

Relaterede produkter

SENESTE NYHEDER

SAUCONY RUN DAY

LÆS MERE
Mine første fem måneder hos OOB

LÆS MERE
Triatlon Kick-Off 2024

I samarbejde med Argon 18 inviterer vi til triathlon expo for at åbne sæsonen 2024.
Kom forbi og få gode tilbud fra en masse premium leverandører. Hør på oplæg fra elite triatleter og få mulighed for at stille spørgsmål.

LÆS MERE
Mød specialisterne - Jesper Rygaard

LÆS MERE
Mød specialisterne - Simon Thaysen

LÆS MERE
Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

LÆS MERE
Ironman 70.3 Elsinore Race Recap

LÆS MERE
Endurance Sport søger medarbejder på fuldtid

LÆS MERE
Energi indtag og afkøling - Den femte, og nogen gange, oversete disciplin

Efter at have observeret en masse atleter på alle niveauer i Helsingør i weekenden, er det tid til at reflektere: 

Gik alt som det skulle i weekendens race? Eller er der plads til forbedring?

Vi observerede i hvert fald nogle stykker, der kunne have brug for lidt vejledning...

LÆS MERE
København Marathon done and dusted

LÆS MERE
Nedtrapning til Marathon.

LÆS MERE
It's Race Week!

LÆS MERE
Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort! Alle skal prøve at køre tri og Ironman har købt stævnet i København. Nu er der altså mulighed for at kvalificere sig til Ironman VM i Kona. Men i de følgende år er det er som om nyhedsværdien har lagt sig og det sætter sit præg på Endurance Sport.

LÆS MERE
4 Fordele og ulemper ved indendørs cykling

Vinter cykelttræning foregår for de fleste indendørs. Om det er på din hometrainer eller på cyklen nede i træningscenteret så er det et rigtig godt alternativ til almindelig cykeltræning, specielt når vejret ikke tillader det. Dog har indendørs cykling ud fra vores erfaring, både fordele og ulemper. Disse vil vi ridse op i denne blog:

LÆS MERE
Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning har utvivlsomt mange fordele – tidseffektivitet, muligheden for at vælge den perfekte session ift. dine mål og muligheden for at cykle med dine venner på din hometrainer er få af disse.

LÆS MERE
Sådan klæder du dig til en cykeltur om vinteren

Cykling om vinteren kan være en god oplevelse, med det rette cykeltøj. De rette tights, handsker, undertrøjer og vindafvisende jakker vil hjælpe dig med ikke at blive for kold eller svede for meget når du er 5 km fra din lokale Alpe d’Huez. 

LÆS MERE
ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget...

LÆS MERE
Løb 10 km optimalt

Størstedelen af de hurtigste tider på en 10 km i verden er løbet med et såkaldt negativ split...

LÆS MERE
Skinnebensbetændelse!?

Som løber er du oftest ikke i tvivl om, at du har skinnebensbetændelse, da du kan have virkelig ondt. Det kan manifestere sig flere steder på benet, og kræver handling afhængigt af, hvor du oplever generne.

LÆS MERE
Halvmarathon er den fedeste distance

At løbe et halvmaraton kræver både en struktureret træning . Det er vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål og tager hensyn til din dagligdag. Det kan også være en god ide at lave en forventningsafstemning med både dig selv, venner og familie.

LÆS MERE