Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning kan også være et godt alternativ til de lange ruter på landevejen i minusgrader. Uanset hvad grunden til at du har valgt at cykle indendørs, så er det rette cykeltøj vigtigt for at holde dig komfortabel og i stand til at præstere optimalt til træningen. Vi hos Endurance sport har mange års erfaring med indendørs cykling og ved hvilket cykeltøj som passer bedst til cykling inden for fire vægge så du undgår overophedning og ubehag.

Cykelsko til indendørs træning

Det man skal være opmærksom på når man skal købe cykelsko til indendørs træning er at cykelsko som man typisk kan leje til spinningstræning i træningscenteret har to bolte, hvis du skal cykle på din egen racer får du brug for en cykelsko med 3 bolte. Herudover er det vigtigt at have for øje at skoen vil ikke holde længe med den mængde sved som den bliver udsat for ved indendørs cykling og derfor bør man ikke investere i den dyreste cykelsko til indendørs træning.

Hos Endurance sport har vi god erfaring med denne cykelsko fra Bontrager. Skoen er effektiv og super funktionel i et rummeligt design til komfort under din indendørs træning.  Skoen er bøjningsstiv og komfortabel, og den passer til SPD-klamper med både 3 og 2 bolte og vil derfor både passe til din egen cykel på hometraineren eller til spinningscyklen i træningscenteret. Alt i alt klarer den opgaven til en fornuftig pris.

Cykelshorts til indendørs cykling

Et nyt par bib shorts er ligeledes essentielt. Da vi først startede med indendørs cykling, plejede vi at bruge hvilke som helst gamle bib shorts på anbefaling af andre klubkammerater, da kombinationen af sved og gentagende vask vil ruinere dine bedste shorts og for at være ærlige, så passer det også.

Medmindre du udelukkende laver specifikke stående øvelser, så bruger du dog mere tid på sadlen end  du gør på din typiske landevejstræning. Dette vil resultere i et større tryk mellem dig og sadlen. For at få det bedste ud af din træning, er det derfor utroligt vigtigt med et par shorts med en pude der er lavet til at klare opgaven.

Fusion HP Bib Short er super komfortable allround cykelbukser i et aktivt svedtransporterende miljøvenligt materiale, der holder dig tør og komfortabel i et udvidet temperaturområde og giver derfor større komfort under indendørs cykling.

Cykeltrøje til indendørs brug

En cykeltrøje lavet af godt åndbar og svedtransporterende materiale vil ligeledes holde dig tør og kølig, uanset hvor langt du cykler. Derfor er en passende cykeltrøje også en essentiel del af enhver cyklists garderobe, og specielt til indendørs træning.

Vi kan i særdeleshed anbefale Fusion Sli Hot Condition Cycling Jersey, som er en hot condition jersey uden kompromiser. Fronten og specielt armhulerne er rigtig godt ventileret, så du nemt kan komme af med varmen. Dette giver dig optimal mulighed for at præstere optimalt i de varme forhold under den træningen indendøre.  Trøjen er let og både tætsiddende nok til konkurrencebrug og samtidigt komfortabel nok til den daglige træning indendørs. Trøjen kan specielt anbefales på grund af dens svedtransportende materielle som vil holde dig kold under træningen.

 

Hvis du foretrækker en ærmeløs træningstrøje kan vi anbefale Fusion Nova Torso. Det tekniske, lette og ventilerede materiale har en effektiv væsketransport og hurtig tørreevne, som sikrer at produktet ikke klistrer til huden under aktivitet.

 

Relaterede produkter

SENESTE NYHEDER

SAUCONY RUN DAY

LÆS MERE
Mine første fem måneder hos OOB

LÆS MERE
Triatlon Kick-Off 2024

I samarbejde med Argon 18 inviterer vi til triathlon expo for at åbne sæsonen 2024.
Kom forbi og få gode tilbud fra en masse premium leverandører. Hør på oplæg fra elite triatleter og få mulighed for at stille spørgsmål.

LÆS MERE
Mød specialisterne - Jesper Rygaard

LÆS MERE
Mød specialisterne - Simon Thaysen

LÆS MERE
Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

LÆS MERE
Ironman 70.3 Elsinore Race Recap

LÆS MERE
Endurance Sport søger medarbejder på fuldtid

LÆS MERE
Energi indtag og afkøling - Den femte, og nogen gange, oversete disciplin

Efter at have observeret en masse atleter på alle niveauer i Helsingør i weekenden, er det tid til at reflektere: 

Gik alt som det skulle i weekendens race? Eller er der plads til forbedring?

Vi observerede i hvert fald nogle stykker, der kunne have brug for lidt vejledning...

LÆS MERE
København Marathon done and dusted

LÆS MERE
Nedtrapning til Marathon.

LÆS MERE
It's Race Week!

LÆS MERE
Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort! Alle skal prøve at køre tri og Ironman har købt stævnet i København. Nu er der altså mulighed for at kvalificere sig til Ironman VM i Kona. Men i de følgende år er det er som om nyhedsværdien har lagt sig og det sætter sit præg på Endurance Sport.

LÆS MERE
4 Fordele og ulemper ved indendørs cykling

Vinter cykelttræning foregår for de fleste indendørs. Om det er på din hometrainer eller på cyklen nede i træningscenteret så er det et rigtig godt alternativ til almindelig cykeltræning, specielt når vejret ikke tillader det. Dog har indendørs cykling ud fra vores erfaring, både fordele og ulemper. Disse vil vi ridse op i denne blog:

LÆS MERE
Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning har utvivlsomt mange fordele – tidseffektivitet, muligheden for at vælge den perfekte session ift. dine mål og muligheden for at cykle med dine venner på din hometrainer er få af disse.

LÆS MERE
Sådan klæder du dig til en cykeltur om vinteren

Cykling om vinteren kan være en god oplevelse, med det rette cykeltøj. De rette tights, handsker, undertrøjer og vindafvisende jakker vil hjælpe dig med ikke at blive for kold eller svede for meget når du er 5 km fra din lokale Alpe d’Huez. 

LÆS MERE
ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget...

LÆS MERE
Løb 10 km optimalt

Størstedelen af de hurtigste tider på en 10 km i verden er løbet med et såkaldt negativ split...

LÆS MERE
Skinnebensbetændelse!?

Som løber er du oftest ikke i tvivl om, at du har skinnebensbetændelse, da du kan have virkelig ondt. Det kan manifestere sig flere steder på benet, og kræver handling afhængigt af, hvor du oplever generne.

LÆS MERE
Halvmarathon er den fedeste distance

At løbe et halvmaraton kræver både en struktureret træning . Det er vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål og tager hensyn til din dagligdag. Det kan også være en god ide at lave en forventningsafstemning med både dig selv, venner og familie.

LÆS MERE