Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort!

Der er stadig rigtig mange der dyrker triatlon men der er ikke så mange nye. Klubberne har ikke det samme tryk på medlemstilgangen og stævnerne begynder på ikke at være udsolgte. Endurance Sport er heldigvis med i alt hvad der rør sig i triatlon og vi oplever at sporten konsoliderer sig i 2017 og atleterne samler sig om de gode stævner, de gode klubber og vores butik.

Siden 2017 har butikken fået en fantastisk balance mellem løbebutik og triatlonbutik. Vi har kunnet beholde vores kæmpe udvalg på triatlon, have værksted med mekaniker, lave BikeFit og alt det vi har gjort de sidste mange år. Samtidig har vi oprustet kraftigt på løb og implementeret den mest omfattende løbeanalyse. Med brug af dynamisk FootScanner og løbebånd. Det er også i denne periode at Endurance Sport er trådt ind i den digitale tidsalder (lidt sent vil nogen nok mene) og har fået en rigtig webshop som kunderne har taget rigtig godt imod. Tak for det.

 

 

I 2020 og frem har vi måske det stærkeste team nogensinde med 6 ansatte inkl. mekaniker. Vi har de bedste samarbejdspartnere og fantastiske leverandører. Vi har fællestræning, træninglejr og samarbejder med de bedste klubber. Det kan kun blive sjovt.

I skrivende stund er det selvfølgelig ikke den mest spændende sæson i butikkens historie med alle stævner aflyst pga Corona. I har alle sammen fået testet jeres tålmodighed og måtte sætte ambitionerne på hold.

Vi kan love at hvis I holder ud og kommer stærkere tilbage i 2021, så står vi klar til mange flere år som byens bedste løbe og triatlonbutik i hjertet af Frederiksberg.

Tak til alle jer der har været drivere i denne spændende periode:
Rasmus Kristiansen, Asbjørn Riis, Morten Rajczik, Jesper Rygaard, Mads-Emil Seiergaard, Frederikke Gram, Aleksander
Markovic og Frank Jacobsen. Og selvfølgelig alle vores viden begærlige kunder og atleter der gør
det spændende at gå på arbejde hver dag .

SENESTE NYHEDER

SAUCONY RUN DAY

LÆS MERE
Mine første fem måneder hos OOB

LÆS MERE
Triatlon Kick-Off 2024

I samarbejde med Argon 18 inviterer vi til triathlon expo for at åbne sæsonen 2024.
Kom forbi og få gode tilbud fra en masse premium leverandører. Hør på oplæg fra elite triatleter og få mulighed for at stille spørgsmål.

LÆS MERE
Mød specialisterne - Jesper Rygaard

LÆS MERE
Mød specialisterne - Simon Thaysen

LÆS MERE
Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

LÆS MERE
Ironman 70.3 Elsinore Race Recap

LÆS MERE
Endurance Sport søger medarbejder på fuldtid

LÆS MERE
Energi indtag og afkøling - Den femte, og nogen gange, oversete disciplin

Efter at have observeret en masse atleter på alle niveauer i Helsingør i weekenden, er det tid til at reflektere: 

Gik alt som det skulle i weekendens race? Eller er der plads til forbedring?

Vi observerede i hvert fald nogle stykker, der kunne have brug for lidt vejledning...

LÆS MERE
København Marathon done and dusted

LÆS MERE
Nedtrapning til Marathon.

LÆS MERE
It's Race Week!

LÆS MERE
Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort! Alle skal prøve at køre tri og Ironman har købt stævnet i København. Nu er der altså mulighed for at kvalificere sig til Ironman VM i Kona. Men i de følgende år er det er som om nyhedsværdien har lagt sig og det sætter sit præg på Endurance Sport.

LÆS MERE
4 Fordele og ulemper ved indendørs cykling

Vinter cykelttræning foregår for de fleste indendørs. Om det er på din hometrainer eller på cyklen nede i træningscenteret så er det et rigtig godt alternativ til almindelig cykeltræning, specielt når vejret ikke tillader det. Dog har indendørs cykling ud fra vores erfaring, både fordele og ulemper. Disse vil vi ridse op i denne blog:

LÆS MERE
Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning har utvivlsomt mange fordele – tidseffektivitet, muligheden for at vælge den perfekte session ift. dine mål og muligheden for at cykle med dine venner på din hometrainer er få af disse.

LÆS MERE
Sådan klæder du dig til en cykeltur om vinteren

Cykling om vinteren kan være en god oplevelse, med det rette cykeltøj. De rette tights, handsker, undertrøjer og vindafvisende jakker vil hjælpe dig med ikke at blive for kold eller svede for meget når du er 5 km fra din lokale Alpe d’Huez. 

LÆS MERE
ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget...

LÆS MERE
Løb 10 km optimalt

Størstedelen af de hurtigste tider på en 10 km i verden er løbet med et såkaldt negativ split...

LÆS MERE
Skinnebensbetændelse!?

Som løber er du oftest ikke i tvivl om, at du har skinnebensbetændelse, da du kan have virkelig ondt. Det kan manifestere sig flere steder på benet, og kræver handling afhængigt af, hvor du oplever generne.

LÆS MERE
Halvmarathon er den fedeste distance

At løbe et halvmaraton kræver både en struktureret træning . Det er vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål og tager hensyn til din dagligdag. Det kan også være en god ide at lave en forventningsafstemning med både dig selv, venner og familie.

LÆS MERE