ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget man oplever ganske få gange i løbet af året, men med Ons Cloudflow, er der garanti for en hyppigere oplevelse af netop denne følelse. Cloudflow er en letvægtsløbesko med maksimal stødabsorbering, komfort og fart. Mange vil tænke at denne treenighed af egenskaber ikke er mulig, men On har formået at gøre dette muligt. Dette sker gennem en kombination af deres unikke Helion skum, 18 CloudTec skyer (deraf navnet Cloudflow), samt et re-designed speedboard. Helion skummet samt de 18 CloudTec skyer (de små skyer i mellemsålen) øger og forbedrer stødabsorberingen samt komforten, medens Speedboardet er med til at give maksimal fart. Ydermere, så er denne treenighed af egenskaber med til at give en forbedret løbeøkonomi, hvilket resulterer i længere, hurtigere og mere komfortable løbeture. Sagt med andre ord- genvejen til runners high. Hvad enten man skal løbe hurtige eller langsomme intervaller, korte eller lange ture, så er Cloudflow med til at gøre løbet til en unik oplevelse. On har formået at gøre løbeture og løbetræning til en behagelig og mere givende oplevelse, samt gjort det lettere at slå sine egne løberekorder. 

Derudover har Ons designere formået at designe sko i farver og styles, som er med til at fremhæve ens personlighed, hvad enten man er til meget farverige sko, eller mere klassiske neutrale farver. Uanset ens præferencer, så er Cloudflow en sikker vinder.  

 

Personlig erfaring.

Som aktiv triatlet, kan man ikke gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Kroppen bliver dagligt udsat for meget stress og stød gennem fødderne, men med Cloudflow er jeg med til at sikre komfort, stødabsorbering samt sikkerhed. Et løbeprogram på ca. 45km om ugen stiller store krav til udstyr. On og Cloudflow har været med til at holde skader til det mindste, forbedret samtlige løberekorder (5km, 10km og halvmaraton) og forøget min glæde ved løbet. Dette gælder også selvom jeg skal løbe i regn og blæs, så Cloudflow er mit personlige valg til både de korte og lange løbeture. Men også hurtige og knap så hurtige ture. Derudover, så har Cloudflow været med til at forbedre min løbeøkonomi, styrket mine fødder og skinneben. Alt i alt, så er det altid en fornøjelse at sætte fødderne i Cloudflow- hvad enten det er til en kort joggetur, eller til et langt lørdagsløb med mine kammerater fra tri-verdenen. 

SENESTE NYHEDER

Mine første fem måneder hos OOB

LÆS MERE
Triatlon Kick-Off 2024

I samarbejde med Argon 18 inviterer vi til triathlon expo for at åbne sæsonen 2024.
Kom forbi og få gode tilbud fra en masse premium leverandører. Hør på oplæg fra elite triatleter og få mulighed for at stille spørgsmål.

LÆS MERE
Mød specialisterne - Jesper Rygaard

LÆS MERE
Mød specialisterne - Simon Thaysen

LÆS MERE
Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

LÆS MERE
Ironman 70.3 Elsinore Race Recap

LÆS MERE
Endurance Sport søger medarbejder på fuldtid

LÆS MERE
Energi indtag og afkøling - Den femte, og nogen gange, oversete disciplin

Efter at have observeret en masse atleter på alle niveauer i Helsingør i weekenden, er det tid til at reflektere: 

Gik alt som det skulle i weekendens race? Eller er der plads til forbedring?

Vi observerede i hvert fald nogle stykker, der kunne have brug for lidt vejledning...

LÆS MERE
København Marathon done and dusted

LÆS MERE
Nedtrapning til Marathon.

LÆS MERE
It's Race Week!

LÆS MERE
Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort! Alle skal prøve at køre tri og Ironman har købt stævnet i København. Nu er der altså mulighed for at kvalificere sig til Ironman VM i Kona. Men i de følgende år er det er som om nyhedsværdien har lagt sig og det sætter sit præg på Endurance Sport.

LÆS MERE
4 Fordele og ulemper ved indendørs cykling

Vinter cykelttræning foregår for de fleste indendørs. Om det er på din hometrainer eller på cyklen nede i træningscenteret så er det et rigtig godt alternativ til almindelig cykeltræning, specielt når vejret ikke tillader det. Dog har indendørs cykling ud fra vores erfaring, både fordele og ulemper. Disse vil vi ridse op i denne blog:

LÆS MERE
Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning har utvivlsomt mange fordele – tidseffektivitet, muligheden for at vælge den perfekte session ift. dine mål og muligheden for at cykle med dine venner på din hometrainer er få af disse.

LÆS MERE
Sådan klæder du dig til en cykeltur om vinteren

Cykling om vinteren kan være en god oplevelse, med det rette cykeltøj. De rette tights, handsker, undertrøjer og vindafvisende jakker vil hjælpe dig med ikke at blive for kold eller svede for meget når du er 5 km fra din lokale Alpe d’Huez. 

LÆS MERE
ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget...

LÆS MERE
Løb 10 km optimalt

Størstedelen af de hurtigste tider på en 10 km i verden er løbet med et såkaldt negativ split...

LÆS MERE
Skinnebensbetændelse!?

Som løber er du oftest ikke i tvivl om, at du har skinnebensbetændelse, da du kan have virkelig ondt. Det kan manifestere sig flere steder på benet, og kræver handling afhængigt af, hvor du oplever generne.

LÆS MERE
Halvmarathon er den fedeste distance

At løbe et halvmaraton kræver både en struktureret træning . Det er vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål og tager hensyn til din dagligdag. Det kan også være en god ide at lave en forventningsafstemning med både dig selv, venner og familie.

LÆS MERE