Mød specialisterne - Simon Thaysen

Simon Thaysen

Jeg er deltid i Endurance Sport og har været det siden august 2021. Derudover læser jeg en kandidat i samfundsfag og dansk, når tiden ikke lige bliver brugt på egen træning. Jeg har dyrket triatlon siden 2020, primært på de lange distancer som hel og halv. Jeg har ikke en egentlig favorit disciplin men elsker alsidigheden og kompleksiteten i triatlon – der er så meget mere i det end blot at svømme, cykle og løbe.


Jeg går og drømmer om, at køre endnu hurtigere på hele Ironman, spørgsmålet er blot hvornår det bliver? Måske i København 2024, på hjemmebane. Det andet store mål i 2024 er at løbe et maraton under 3 timer, gerne på 2:50. Det kræver en del motivation at træne så langsigtet, derfor er det en fornøjelse at møde så mange spændende, inspirerende og glade kunder i Endurance Sport, som fortæller om deres mål og projekter. Det spænder bredt og om det så er, at slå kollegaerne til DHL, gå Royal Run med barnebarnet eller den erfarne triatlet som skal til Kona er jeg altid mere end klar på at hjælpe vedkommende bedst muligt videre mod målet.

 

Yndlingsprodukter:

ON LIGHTWEIGHT CAP

Luftig og let løbekasket som sidder super godt under løb. Derudover ved vi alle, at omvendt kasket er 7,2% mere aero end ingen kasket.

FUSION MENS RECHARGE HOODIE 

Et musthave i garderoben i min optik er denne lækre træningstrøje, som er god til de koldeste træningsdage. Hoodien er også ideel til hverdagsbrug og mellem træningspas, fx hjem fra en god lang svømmetræning.

FUSION C3 BIB SHORTS

Fusion laver kvalitetsprodukter, derfor er det svært at komme udenom deres BIB Shorts, som sidder perfekt også på de lange cykeltræninger. Derfor bruger jeg selv denne BIB Short til alle mine træninger på hometraineren hen over vinteren.

 

Resultater:

10 km (2021) – 37:28

Halv maraton (2023) – Aldrig givet et all out forsøg (1:26:12 off-bike til halv ironman)

Maraton (2022) – 03:24:16

Karrebæksminde triatlon (2023) – 2:21:34

Halv Ironman (2023) – 04:24:41

 

Hel Ironman (2021) – 10:34:29

Relaterede produkter

SENESTE NYHEDER

Mine første fem måneder hos OOB

LÆS MERE
Triatlon Kick-Off 2024

I samarbejde med Argon 18 inviterer vi til triathlon expo for at åbne sæsonen 2024.
Kom forbi og få gode tilbud fra en masse premium leverandører. Hør på oplæg fra elite triatleter og få mulighed for at stille spørgsmål.

LÆS MERE
Mød specialisterne - Jesper Rygaard

LÆS MERE
Mød specialisterne - Simon Thaysen

LÆS MERE
Mød specialisterne - Natasha Margrethe Jensen

LÆS MERE
Ironman 70.3 Elsinore Race Recap

LÆS MERE
Endurance Sport søger medarbejder på fuldtid

LÆS MERE
Energi indtag og afkøling - Den femte, og nogen gange, oversete disciplin

Efter at have observeret en masse atleter på alle niveauer i Helsingør i weekenden, er det tid til at reflektere: 

Gik alt som det skulle i weekendens race? Eller er der plads til forbedring?

Vi observerede i hvert fald nogle stykker, der kunne have brug for lidt vejledning...

LÆS MERE
København Marathon done and dusted

LÆS MERE
Nedtrapning til Marathon.

LÆS MERE
It's Race Week!

LÆS MERE
Endurance Sport Historien 2015 og frem

I 2015 er Triatlon stort i Danmark – rigtig stort! Alle skal prøve at køre tri og Ironman har købt stævnet i København. Nu er der altså mulighed for at kvalificere sig til Ironman VM i Kona. Men i de følgende år er det er som om nyhedsværdien har lagt sig og det sætter sit præg på Endurance Sport.

LÆS MERE
4 Fordele og ulemper ved indendørs cykling

Vinter cykelttræning foregår for de fleste indendørs. Om det er på din hometrainer eller på cyklen nede i træningscenteret så er det et rigtig godt alternativ til almindelig cykeltræning, specielt når vejret ikke tillader det. Dog har indendørs cykling ud fra vores erfaring, både fordele og ulemper. Disse vil vi ridse op i denne blog:

LÆS MERE
Er du sikker på at du klæder dig rigtigt til indendørs cykling?

Indendørs træning har utvivlsomt mange fordele – tidseffektivitet, muligheden for at vælge den perfekte session ift. dine mål og muligheden for at cykle med dine venner på din hometrainer er få af disse.

LÆS MERE
Sådan klæder du dig til en cykeltur om vinteren

Cykling om vinteren kan være en god oplevelse, med det rette cykeltøj. De rette tights, handsker, undertrøjer og vindafvisende jakker vil hjælpe dig med ikke at blive for kold eller svede for meget når du er 5 km fra din lokale Alpe d’Huez. 

LÆS MERE
ON CLOUDFLOW -LØBEGLÆDE OG DET AT OPNÅ RUNNERS HIGH

Der er noget om snakken, når On siger at deres sko er vejen til ”Runners High”. For netop runners high er noget...

LÆS MERE
Løb 10 km optimalt

Størstedelen af de hurtigste tider på en 10 km i verden er løbet med et såkaldt negativ split...

LÆS MERE
Skinnebensbetændelse!?

Som løber er du oftest ikke i tvivl om, at du har skinnebensbetændelse, da du kan have virkelig ondt. Det kan manifestere sig flere steder på benet, og kræver handling afhængigt af, hvor du oplever generne.

LÆS MERE
Halvmarathon er den fedeste distance

At løbe et halvmaraton kræver både en struktureret træning . Det er vigtigt, at du sætter dig et realistisk mål og tager hensyn til din dagligdag. Det kan også være en god ide at lave en forventningsafstemning med både dig selv, venner og familie.

LÆS MERE