Specialized Torch 3.0 Sort

1.600,00 kr
Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.


Ikke Tilgængelig

Beskrivelse

I starten af design-processen af Specialized Torch 3.0 Road Shoe, var Specialized's mål at skabe en performance cykelsko, som funktionelt var på højde med enhver high-end sko og som var til at betale sig fra.

For at opnå dette, anvendte Specialized tre strategisk placerede materialer på overdelen, der er svejset sammen. TPU og mesh på forsiden og syntetisk læder bagtil. Dette giver en mere behagelig og støttende forside af skoen. En stiv bag- og hælkappe, der” låser" din hæl fast i skoen og genererer alle dine watt så effektivt som muligt, ud i pedalerne.

Topdelen på skoen er kombineret med Specialized's legendariske FACT carbon fibersål for yderligere at sikre en effektiv kraft overførsel. Specialized topper Torch 3.0 med to Boa® S2-SV Snap-drejeknapper til zonalukning og en præcis pasform, der fører til daglig komfort - Husk der er livsvarig garanti på Boa spænderne.

Data Specialized Torch 3.0 cykelsko til landevej:

Body Geometry sål konstruktion og fodsålen er ergonomisk designet og testet videnskabeligt. Sålen øger strømmen, øger effektiviteten og reducerer risikoen for skader ved at optimere hofte-, knæ- og fodjustering.

FACT™ carbon komposit sål og torsionsboks konstruktion er retningsstivende for fremragende kraftoverførelse: Stivhedsindeks 8.5. Dual Boa® S2-SV Snap dial lukning til on-the-fly mikrojustering, støttet af Boa® Lifetime Guarantee - Mesh, TPU og syntetisk lag øvre er placeret i bestemte zoner for komfort ogmaksimal kraftoverførelse og er forret som giver en overlegen pasform.

Standard tilpasning til støtte og komfort hele dagen. Tre-bolt klat mønster passer til alle større vej pedaler - Look, Shimano, Speedplay, Time mm.

Ca. vægt: 248g (1/2 par, størrelse 42)