Fusion Recharge

Fusion Recharge Univers

Fusion Recharge i København.

Efter en hård træning gælder det om at blive klar til den næste. Det gør du bedst muligt i Fusion Recharge serien. Skal du finde Fusion Recharge i København, er Endurance Sport det bedste bud med det største sortiment.

Fusion Recharge er noget virkelig behageligt tøj, der ikke generer bloodflowet fra ekstremiteterne, hvormed du giver kroppen bedst mulighed for at transportere byggesten og iltet blod rundt. Selvfølgelig i en stilfuld og flot indpakning, der bare ser godt ud – og så er den behagelig!

 

Alle Fusion Recharge produkterne er designet med dit velvære på sinde. Det betyder som nævnt, at tøjet er ekstremt behageligt at have på, da det er både strækbart og åndbart, samt designet i et afslappet snit, der ikke strammer nogen steder; men dog alligevel følger din krop pænt.

Og i processen med at fremstille disse Fusion produkter er der ud over dit velvære også tænkt på hele klodens velvære; ment på den måde, at materialerne er Oekotex certificerede og fremstillet lokalt i Europa i små batches, så overproduktion undgås. Det betyder, at der er mindst mulig CO2 påvirkning fra både fremstilling og transport; men det betyder også, at det er voksne uddannede mennesker, der syr de forskellige dele sammen til det endelige produkt. Dette under ordentlige og ordnede forhold.

Du kan finde alle vores Fusion Recharge produkter her i webshoppen.

Føler du, at du lige skal træne lidt, inden du skal hoppe i dit nye afslapningstøj, kan du finde inspiration til cykeltøjet her på siden.

Som modtager af vores nyhedsbrev så er du med i ”Endurance Sport VIP fordelsklub”, helt gratis. Du vil modtage en mail ca én gang om måneden.

Indholdet vil være:

    • Månedens fokus, udvalgte aktuelle produkter. Altid med en særlig rabat for ”ES VIP” kunder.
    • Endurance Sports favorit træningsprogrammer
    • Inspiration og tips til din træning

Du tilmelder dig nederst på denne side.

Det siger kunderne om endurance sport

renkloak trustpilot stjerner kloakmester

Den bedste sportsbutik

Meget professionelt personale som har styr på hvad de siger og vejleder en til. Alt personalet er selv sportsfolk. Den eneste sportsbutik hvor jeg altid har fået de rette løbesko til mine meget vanskelige fødder istedet for bare at sælge de dyreste sko i butikken- hvilket andre butikker tit forsøger.

Louise Kleist

Via Trustpilot

renkloak trustpilot stjerner kloakmester

Min favorit sportsbutik

Siden 2008 har jeg købt alle min løbesko her og det meste af min garderobe er herfra.

Der er næsten altid masser af tid hos ekspedienterne som vejleder rigtig godt og professionelt.

Hvad reklamation angår er jeg også kun blevet positivt overrasket. Jeg har fået en salomon løberygsæk byttet to gange pga. fabrikationsfejl – sidste gang til en nyere og dyrere model, da den gamle var udgået.

Min kæreste havde købt et par løbesko der begyndte at knirke lidt efter et års tid. Da vi kom ned i butikken, kunne de desværre ikke bytte dem, da de trods alt var et år gamle, men vi fik 20% rabat på de næste par sko vi købte – sådan!

Jeg har fået virkelig grundig gennemgang produkternes features, inden jeg købte dem, og både Jonas og hans personale beviser virkelig at de ved hvad de snakker om.

Frederik Bimmelbaum Østerbye

Via Trustpilot

renkloak trustpilot stjerner kloakmester

Meget kompetent

Jeg er totalt nybegynder indenfor løbeverdenen, og var i dag på besøg i butikken for at få hjælp til at vælge løbesko. Der var lidt ventetid, da der var flere der var ved at få hjælp.

Jeg mødtes af en flink og meget serviceminded ansat, der hjalp mig med løbetest og filmede mine fødder på et løbebånd, så jeg kunne se hvordan jeg landede. Han tog sig god tid, besvarede alle spørgsmål ærligt og hentede forskellige sko frem, som vi forsøgte os med.

Jeg har tidligere mødt sælgere, der taler ned til mig eller prøver at sælge mig ting, jeg ikke har brug for. Det var slet ikke tilfældet her!

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er sikker på, at jeg er kommet hjem med de rigtige sko!

Anne

Via Trustpilot