Sailfish One – Dame

Sailfish One kombinerer den seneste neoprenteknologi og viden omkring svømning i åbent hav med mange års erfaring inden for opbygning og design af våddragter. Resultatet er en helt fantastisk dragt: Masser af opdrift og en helt unik fleksibilitet!

Brystpartiet er lavet af Sailfish eget Aerodome neopren med et Air Matrix som giver perfekt opdrift omkring torso, samt hjælper til at fastholde en udstrakt kropslinie i vandet.

Sailfish One er utrolig komfortabel at have på, da indersiden er lavet af en kombination af Ultra Soft materiale i skuldrene og Soft Stretch materiale i resten af dragten, som gør at den sidder helt perfekt og giver maksimal bevægelsesfrihed.

Vi bliver gang på gang overraskede over hvor lækkert og tæt Sailfish One kan komme til at sidde.

Sailfish One er utrolig ergonomisk og sikrer høj fleksibilitet

De ergonomiske afslutninger omkring benene sammen med hoftepanelerne giver en god pasform og sammen med Stability Panel Carbon Plus en fantastisk stabilitet omkring hofterne, som også hjælper med rotation i vandet og bringer kroppen tilbage i balance.

Det nye Zero Resistance panel under armene sikrer høj fleksibilitet og maksimal udnyttelse af svømmerens evner. I afslutningerne omkring underarmene hjælper Waffle Grid panelet med til at armtaget bliver så effektivt som muligt.

Husk at få Body Glide med, så du ikke får slidmærker i nakken når du navigerer i det åbne vand.

Endurance Sport erfarer at Sailfish generelt er lidt anderledes i størrelserne end deres vejledning giver udtryk for, så husk at angive dit telefonnummer ved din bestilling, således at vi kan verificere størrelsen inden vi sender til dig.

Vi har et stort udvalg af våddragter og de kan alle ses her, hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge er du også altid velkommen i butikken eller til at kontakte os på info@endurancesport.dk

Detaljer

For en høj vandstand
Maksimal løft
Fremragende fleksibilitet
Konkurrence i topklasse
Tæt passende, atletisk snit

Sailfish One – Dame

DKK5,200.00 DKK4,095.00

Ryd
Sailfish One – Dame
Varenummer (SKU): 702010011 Kategorier: , , Tags: , ,