AquaSphere Racer 2.0

AquaSphere Racer 2.0, henvender sig til triatleten eller åbentvandssvømmeren, som vil have en dragt med maksimal opdrift og bevægelsesfrihed – uden at det kompromitere dragtens slidstyrke.

AquaSphere Racer er bygget op omkring en 5mm Yamamoto SCS Nanoskin #39 kerne. Det er netop denne kerne, som er hemmeligheden bag dragtens fantastiske balance og varmeisolering.

I forhold til lillesøsteren Pursuit er Raceren udstyret med større og kraftigere kerne, samt kraftigere ben paneler.

Forbedringer af AquaSphere Racer 2.0

I forhold til tidligere modeller er den nye Racer opgraderet med bl.a mere smidige ærme- og ben-gab for et hurtigere skifte og optimeret fit. Underbens panelet er blevet 1 mm tykkere, så det 5mm AquaDrive panel nu strækker sig fra bryst til det nederste af skinnebenet for en maksimeret opdrift.

Den ekstra tykkelse har ingen indflydelse på pasform og svømmekomfort takket være Yamamoto #39, som i raceren er et nøk bedre.

Kendetegnet for for alle AquaSphere svømmevåddragter er f.eks. det patenterede BioStretch panel, som sikrer dragternes fit under armene og nedover lænden og minimerer luftlommer og fordrer en fuldstændig fri rotation i skuldrene.

Detajler for AquaSphere Racer 2.0

  • Bio-Stretch Zone: Strategisk placerede 1,5 mm Yamamoto 40 paneler (under arme og nedre ryg), der giver mulighed for maksimal bevægelsesområde.
  • 5 mm Aqua Drive kernehuspanel maksimerer opdrift og reducerer træk.
  • 4mm Aqua Drive nederste bagpanel for strømlinet kropsposition.
  • Thermo-Guard teknologi på bryst, skuldre og ben for at bevare kropsvarmen.
  • Quick-release ankelovergangspaneler (hestesko-udskåret design) for forbedret overgangstid.
  • Let træk lynlås med dyb ryg.
  • Aqua-Flex krave tætning for at holde vand ude og forhindre chaffing og begrænsning.
  • Super stretch, SCS-coated Yamamoto 39 Neoprene for ultimativ komfort.
  • 100% UV-beskyttelse.
  • Teknologier og materialer.

Aqua Drive Core: 5 mm
Super stretch ærmer: 1mm
Bio-strech Zone: 1,5 mm
Materiale: SCS-coated Yamamoto 39 Neopren

Selv om det er en fantastisk dragt, skal du huske at købe Body Glide, så du undgår slidmærker i nakken, når du navigerer i det åbne vand.

Husk at angive dit telefonnummer ved købet, så vi kan verificere, at du har købet den rette størrelse i forhold til vores anbefalinger.

Vi har et stort udvalg af våddragter og de kan alle ses her, hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge er du også altid velkommen i butikken eller til at kontakte os på info@endurancesport.dk

AquaSphere Racer 2.0 – Dame

DKK3,900.00 DKK3,095.00

Ryd
AquaSphere Racer 2.0 – Dame
Varenummer (SKU): 702010021 Kategorier: , , Tags: , , ,