Aqua Sphere våddragt Phantom 2.0 Dame

Endurance Sport har testet Aqua Sphere våddragt Phantom 2.0 til damer, og det er uden sammenligning, det vildeste vi har prøvet!
Med en Phantom, kan du opleve det nyeste og vildeste inden for våddragter, både i forhold til performance og pasform.

Med det nyeste Yamamoto 40 neopren er du sikret en helt fænomenal fleksibilitet, og du mærker vitterlig ikke, at du har noget på armene og skuldrene, når du svømmer.

Det nye aerodome panel på lår og bryst sikrer dig topklasse opdrift samt balance og stabilitet.

Core Power Systemet:

Core Power Systemet, der er indsyet i dragten, er næsten den vigtigste og fedeste feature ved Aqua Sphere Phantom. Core Power Panelet sørger for at holde spænding på din kropskerne og giver dig mindre vrid i taljen.

Det betyder at du taber hofterne mindre ved hver rotation, og du vil opdage at du dermed glider væsentligt længere for hvert armtag.

Core Power Systemet forbedrer direkte din kropsholdning og hofterotationen ved hvert svømmetag – lige med det samme! Hvis man skal vær lidt kritisk, må vi erkende, at eftersom at Core Power Systemet sidder så stramt, som det gør, kan Phantom dragten være en smule vanskelig at få på.

Det er værd at bemærke, at lynlåsen på ryggen af Aqua Sphere Phantom våddragten lyner i modsat retning af stort set alle andre dragter.

Dette betyder, at skulle du være uheldig at nogen tager fat i den under din svømning, lynes lynlåsen ikke op. Det er en ret fed feature, da det kan være ret vanskeligt at lukke den igen, når man ligger i vandet 😉

Den ultimative fleksibilitet skyldes de strategisk placerede 1,5 mm paneler (under arme og nederste del), samt ikke mindst de ganske tynde 1mm paneler på arme, skuldre og krave.

På bryst, skuldre og arme finder man Thermo-Guard teknologi som hjælper med at bibeholde kroppens varme.

Features i Aqua Sphere våddragt Phantom:

  • 5 mm Aqua Drive kernepanel maksimerer opdrift og reducerer træk takket være Aerodome Neoprene
  • Aqua-Flex kraveforsegling for at holde vandet ud og forhindre chaffing og begrænsning
  • Super stretch, SCS-Coated Yamamoto 40 Neopren for optimal fleksibilitet
  • 100% UV beskyttelse

Anbefaling:

Selv om det er en fantastisk våddragt, skal du huske at med-købe en Body Glide, så du ikke bliver skrabet i nakken, når du navigerer rundt i det åbne vand.

Vi har et stort udvalg af våddragter og de kan alle ses her, hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge er du også altid velkommen i butikken eller til at kontakte os på info@endurancesport.dk

Aqua Sphere våddragt Phantom 2.0 Dame

DKK6,500.00 DKK4,400.00

Ryd
Aqua Sphere våddragt Phantom 2.0 Dame
Varenummer (SKU): SU3910107 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,