Fusion SLi High Speed Suit

Er du typen, der bare vil have det ypperligste og absolut hurtigste udstyr på markedet? Vil du virkelig optimere din aerodynamik på cyklen? Så er svaret den helt nye Fusion SLi High Speed Suit, der med sin revolutionerende konstruktion lægger sig forrest i feltet af aero-suits.

Fusion SLi High Speed Suit er optimeret i forhold til airflow omkring hele kroppen:

  • Ærmerne er vævet i en struktur med kanaler der optimerer luftstrømmene og minimerer drag.
  • På ryggen er der drag-optimerende relieffer på hele den nederste del, hvilket reducerer turbulensen og dit drag markant.
  • Forsiden er optimeret med elastisk YKK lynlås, der sikrer at dragten sidder limet til kroppen, så der ikke er noget flagren i metervaren.

Og så er det hele faktisk lavet i den nye super-fast metervare, der er så glat som muligt, så den flyver ubesværet igennem luften.

På løbedelen kommer du til at bemærke, at det bløde fleece-skind, der gør den velegnet til cyklingen også er fantastisk på løbet. Det betyder at der ikke er nogen generende sømme nogen steder. På samme vis er der ingen arm- eller ben-bånd og dragten får et visuelt meget clean look.

På benene, er vævningen så tæt, at du får en ægte sportskompression samtidig med, at materialet bliver vandafvisende og dermed ikke bliver tungt at løbe med, selv hvis du hælder vand over dig for at køle ned. Det siger sig selv, at det samme gør sig gældende, når du kommer op af vandet fra svømningen: Dragten er så let som muligt hele dagen!

En anden ting, du vil lægge mærke til på løbedelen, er muligheden for at benytte de lommer der er på indersiden af dragten. De er optimale til at medbringe dine geler eller barer – eller hvad du nu foretrækker af energi – til de lange distancer. Med palceringen lavt på maven, er der mindst mulig bevægelse/udsving på grund af den ekstra vægt.

Dragten er unisex.

Kan du klare dig med lidt mindre vild dragt, kunne fusion SLi Speed Suit være en oplagt mulighed. Den finder du her i sort eller her i hvid/sort.

Fusion SLi High Speed Suit er fremstillet i Oeko-tex materialer, hvilket betyder at du belaster miljøet (og dig selv) mindst muligt med kemikalier:
SuperBlack materiale på benene (made in France)
SuperFast metervare på overkroppen (made in Italy)
Blød og elastisk fleece-pude (made in Italy)
Det hele syet sammen på Fusion.Factory lokalt i Europa.

Fusion SLi High Speed Suit

DKK3,000.00

Ryd
Fusion SLi High Speed Suit
Varenummer (SKU): Fusion-1016 Kategorier: , Tags: , , , ,