Miiego MiiBuds Action

Miiego MiiBuds Actioner trådløse in-ear hovedtelefoner fra Miiego, specialudviklet ørekrogdesign med en vandtæthed på IPX6. De har en lydkvalitet i absolut verdensklasse med ørepropper i memory foam fra amerikanske COMPLY™. Derudover har de en suveræn batterikapacitet, som giver dig op til 90 timers spilletid. De fleksible og bløde ørekroge sikrer en fantastisk pasform og et sikkert hold under hele din træning. De vejer kun 8 gram og er derfor yderst behagelige og lette, så du kan bevæge dig uden at tænke over at du har dem i.

Med den indbyggede mikrofon i hver earbud kan du nemt foretage opkaldt med blot en enkelt knap.

Earbudsene er sved- og vandtætte, så du kan træne og løbe under alle vejrforhold, uden at bekymre dig, da de er IPX6-certificerede.

Prisvindende High Performance Audio

Du får krystalklar lyd med en kraftig bas og skarp diskant, med optimerede audiokomponenter i høj kvalitet.

MiiBUDS Action kan parres og bruges sammen med alle Bluetooth-enheder, som f.eks. smartphones og sportsure, så du har den mest ideelle nye træningsmakker.

Indbygget powerbank

Hver MiiBUD indeholder et kraftigt batteri, der giver dig op til 6 timers musiktid pr. opladning. Der medfølger et smart og praktisk etui til earbudsene som giver mulighed for genopladning op til 14 gange, hvilket giver en sammenlagt spilletid på 90 timer. Derudover kan etuiet og bruges som ekstern powerbank til at give ekstra strøm til f.eks din mobil eller andre enheder ved hjælp af den indbyggede USB-port. Opladerkablet til etuiet er indbygget på bagsiden, så du altid har det med dig og ikke mister det.

Memory Foam ørepropper i topkvalitet

Ørepropperne er lavet af siperblødt memory foam i højeste kvalitet. De unikke ørepropper former sig efter din øregang, hvilket forhindrer dem i at falde ud og giver samtidig en helt fantastisk komfort. COMPLY™-ørepropperne øger isolationen og blokere for støj, for at give en meget bedre lydoplevelse med forbedret bas. Udover ørepropperne fra COMPLY™ medfølger også yderligere 3 sæt silikone-ørepropper i hhv. størrelse S, M og L, så du kan optimere den perfekte pasform til netop dine ører.

Produktdetaljer

– In-Ear høretelefoner

– Sved- og vandtætte

– Batteritid: op til 6 / 90 timer

– Kommer med 4 sæt ørepropper

– Indbygget mikrofon

– Bluetooth-version: 5.0

– Trådløs rækkevidde: op til 20 meter

– Vægt: Earbuds: 8 gram. Etui: 130 gram

Miiego MiiBuds Action

DKK799.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 11060 Kategorier: , Tags: , , , , ,