SAYSKY Clean Pace Tee – Black/Melange

SAYSKY Clean Pace Tee er en kortærmet løbe t-shirt i støvet sort. Den er lavet af et super let materiale med en blød fornemmelse, høj åndbarhed og slim pasform. Denne løbe t-shirt er desuden også ideel til trail running, og fitness centret.Her får du en universal løbeshorts som er flotte og hvor de der er taget højde for dit behov under din træning.

Saysky siger en fælles indsats kan fremme individuelle resultater og de vil gerne fejre den egocentriske performance uden at glemme hvor vigtig teamwork og fællesskab er. Mod og påskønnelse er fundamentale elementer i Saysky’s DNA, så når de siger “Vær en stjerne”, betyder det simpelthen at være modig og at turde! Det handler ikke om at være den bedste, men det handler om at være den bedste version af dig.

Saysky designer performance produkter i bedste kvalitet, så du kan dyrke din sport – uanset om du har behov for at komme ud, at være social eller at give den fuld gas og føle dig ustoppelig.

På udkig efter et løbeshorts. Se Pace Shorts.

DETALJER

  • Dame – slim fit.
  • Farve: black melange.
  • SAYSKYDRY performance materiale: blødt, let og teknisk svedafvisende egenskaber for at holde dig tør og komfortabel på dine løbeture.
  • 100% letvægts polyester.
  • Strækbart materiale der passer alle kropstyper.
  • Længere rygstykke for optimal beskyttelse.

SAYSKY Clean Pace Tee – Black/Melange

DKK349.00

Ryd
SAYSKY Clean Pace Tee – Black/Melange
Varenummer (SKU): XMRSS01 Kategorier: , , Tags: , , ,