On Cloudflyer Waterproof – Herre

On Cloudflyer Waterproof er den næste generations On Cloudflyer Waterproof kombinerer letvægtsdæmpning med en 100% vind- og vandtæt membran. Med nogle af vores største Cloud-elementer, Helion™ superfoam, en skræddersyet Speedboard™ og en 3D-støbt hæl, en superplys tunge og bredere ydersål, det handler om komfort og stabilitet.

Den nye membran er 100% vind- og vandtæt og yderst åndbar. Et midtfodsstabilitetsrør betyder støtte og en fod-krammer følelse. Reflekterende detaljer i hælen, forfoden og snørebåndene lyser op om natten. Helion™ og CloudTec® kombineres til letvægts smidighed og kraftig stødbeskyttelse.

Skoen bruger Cloud Tech – der med sin faste EVA mellemsål giver løberen et skånsomt nedslag med minimal impact på løberens fødder, som resulterer i at løbeturen bliver mere behagelig og skånsom. Det giver alt i alt en bedre løbeoplevelse og mindre belastning.

Det er en perfekt løbesko der er klar til at træde i rampelyset. Cloudflyer er for modstandsdygtige. De overvindende. Dem, der stirrer modgang i ansigtet og gliser tilbage.Cloudflyer Waterproof er alt dette, og det låser elementerne ud, så du kan lægge arbejdet i.

Cloudflyer kunne være et rigtig godt bud på en sko, til dig, der ellers løber i Cloudflow men som nogen gange godt kunne løbe en lidt langsommere og længere hyggetur.

Skoen velegner sig især til lange løb, 10 km, halvmaraton, lette løb, genopretningsløb, vinterløb, vådt vejrløb og vejløb.

Skoen vejer ca. 280 gram og har et hældrop på 7mm – den findes også i en udgave til kvinder der kan købes her

On Cloudflyer Waterproof – Herre

DKK1,495.00

Ryd
On Cloudflyer Waterproof – Herre
Varenummer (SKU): 00011.99995 Kategorier: , Tags: , , , , ,