Nike er klar til at udgive en spritny, livsstilsvenlig udgave af deres løbe-model, Zoom Fly, som er steget kraftigt i popularitet over de seneste måneder. Denne gang har Nike udstyret Zoom Fly med en overdel af Flyknit, og den har, ganske passende, fået navnet, Zoom Fly Flyknit. Indledningsvist udkommer den i en ren og simpel ”Black/Gunsmoke” udgave – få mere info nedenfor.

Zoom Fly blev oprindeligt udgivet som en del af et Nike-maratonprojekt, Breaking2, men fik for alvor opmærksomhed, da Virgil Abloh tog Nikelab-pendanten, Zoom Fly SP til sig og gjorde den en del af hans ”The Ten”-kollektion. Zoom Fly og Zoom Fly SP har samme design med en enkelt undtagelse – SP har nemlig en gennemsigtig overdel, som siden har inspireret den super-populære React Element 87.

En af ulemperne ved denne overdel er, at den ikke er nær så behagelig som Flyknit. Derfor lå det næsten lige til højrebenet for Nike at lancere en Flyknit-udgave af Zoom Fly, og det har de nu gjort.

Foruden et højere komfort-niveau sikrer Flyknit-overdelen også et super elegant udseende, der igen kan ses som en opgradering af de forrige Zoom Fly-modeller.

Nike Zoom Fly Flyknit Herre Sort

DKK899.00

Ryd
Nike Zoom Fly Flyknit Herre Sort
Varenummer (SKU): 101010216 Kategorier: ,