Brooks Hyperion Elite 2

Brooks Hyperion Elite 2 er den absolut hurtigste løbesko til dato fra Brooks Running. Denne løbesko kommer med en intern carbon plade i mellemsålen og vil sikre dig personlige rekorder. Kombinationen af den høje stack height, carbon pladen og DNA-Flash mellemsål, danner i en helhed de optimale forhold fo dig som skal løbe en hurtig halv -eller hel marathon. Brooks Hyperion Elite 2.0 har i forhold til den første version fået øget tykkelsen på mellemsåle med 2mm, for at øge støddæmpningen. Mellemsålen er opbygget i den nye revolutionerende DNA FLASH som tilbyder en ultra let følelse og har en fantastisk returenergi, som du virkelig vil mærker i dit afsæt. DNA FLASH teknologien dannes af nitrogen i fremstillingsprocessen, hvilket gør resultatet på mellemsålens egenskaber langt mere holdbart og mere responsiv.

Carbon effekt

Det effektive afsæt bliver yderligere forstærket af den indbyggede Carbon-Fiber Propulsion Plate, som generere fremdrift, hvor du samtidig vil opleve en stabil følelse. Rapid Roll teknologien der er afspejlet i kurven på hælen og forfoden sørger for at du får en hurtig overgang fra landing til afsæt, og dermed tilbringer minimal tid i jorden. kort kontakttid med underlaget er noget af det der kendetegner eliteløbere, og er altså optimeret mest muligt i denne løbesko.

Kunne du tænker dig at prøve, noget der ligner Hyperion Elite 2.0 lidt, så kunne lillebroderen Brooks Hyperion Tempo være en mulighed – eller den tilsvarende Hyperion Tempo til damer.

Skoen er unisex.

DROP 8mm

VÆGT 7.6oz / 215.5g

SVANG, Medium

TYPE Speed

BRUG Competition

Brooks Hyperion Elite 2

DKK1,899.00

Ryd
Brooks Hyperion Elite 2