New Balance 880 v11 Wms

New Balance 880 v11 er en neutral løbesko til damer, og som er opbygget med New Balances absolut mest spændstige støddæmpning. Den spændstige Fresh Foam er gennemgående i hele mellemsålen for at give dig en fantastisk behagelig løbeoplevelse. 880 v11 er en mængde løbesko som også er velegnet til de lange løbeture på hårdt underlag.

Overdelen på New Balance 880 v11 er i Engineered Hypoknit, hvilket giver struktur og stabilitet for at opnå optimal support. men samtidig også en god åndbarhed på udvalgte områder. Sammenlignet med 1080 versionen, er 880 v11 har en fastere mellemsål som gør skoen mere stabil, og dermed vil tilpasse sig flere løbere.

Hælkappen er rigtig godt polstret og giver en luksuriøs fornemmelse på alle dine kilometer samtidig med du optimal lockdown over vristen.

Ydersålen er fremstillet i Blown Rubber, og er dermed megetblødt og lydløst at løbe på, og giver samtidig et godt rebound til dit afsæt.

Skoen er opbygget over en neutral læst og er et rigtig godt bud på en mængdetræningssko til den neutrale løber.

Se også New Balance More som også er en neutral løbesko med en højere stack hight, og som give dig en blød og stabil afvikling i dit løb.

New Balance 880 v11 Wms

DKK1,295.00

Ryd
New Balance 880 v11 Wms
Varenummer (SKU): w880s11 Kategorier: , , Tags: , , , , ,