New Balance 880 v10 dame

New Balance Fresh Foam 880 v10 er opbygget på New Balances absolut mest højtydende støddæmpning  – gennemgående i hele mellemsålen. Du får derfor en fantastisk behagelig sko, til selv lange ture på hårdt underlag. Det kan blive din bedste træningskammerat.

Overdelen på NB 880 er i Engineered Knit – Hypoknit – hvilket giver struktur og stabilitet til at holde på din fod; men samtidig også en god åndbarhed på præcis de rigtige steder. Stabiliteten fra overdelen bakkes yderligere op af en ekstern / udvendig kælkappe, der også giver en flot kontrastdetalje til looket på skoen. Sammenlignet med 1080 versionen, er denne 880’er i mellemsålen en anelse fastere, hvilket gør den mere stabil og dermed en mulig løsning til et brederes segment af løbere.

A propos hælkappen, så er den på indersiden rigtig godt polstret og giver en luksuriøs fornemmelse på alle dine kilometer.

Ydersålen er fremstillet i Blown Rubber, og er dermed relativt blødt og lydløst at løbe på, og giver samtidig et godt rebound til dit afsæt.

Skoen er opbygget over en neutral læst og er et rigtig godt bud på en mængdetræningssko til den neutrale løber.

New Balance 880 v10 har 10mm drop fra hæl til forfod.

New Balance 880 – Dame

DKK1,200.00

Ryd
New Balance 880 – Dame
Varenummer (SKU): w880t10 Kategorier: , , Tags: , , , ,