Brooks Wms Ghost 13 – Reflective Pond Pink Ice

Brooks Wms Ghost 13 er en fantastik løbesko til alle de neutrale løbere. Skoen har igennem de senere år vundet mange priser for “Bedste Neutrale Løbesko” Med dens 12mm drop får du en klassisk løbesko, som er super behagelig at løbe i. Den ligger i Brooks skokategori Cushion Me, hvilket vil sige at de er enorm komfortable og bløde.

En ny version fra Brooks populære Ghost-serie. I denne nye version er nu endnu mere DNA Loft, der er ligeså blødt og i modsætningen til 12’eren, strækker det sig hele vejen fra hælen til forfoden og gør den endnu mere støddæmpende.

Overdelen er meget åndbar og fleksibel. Indvendigt har skoen næsten ingen sømme, og den føles der super lækker. Den bevarer samme lækre løbefornemmelse som tidligere udgaver. Ghost er rigtig god sko til den daglige træning, hvor man kan løbe kilometer efter kilometer. Den passer til løbere med en neutral afvikling.

Brooks’ helt nye DNA LOFT stødabsorbering er en blanding af Brooks DNA skum, luft og gummi, der yder Brooks’ blødeste fornemmelse til dato. Denne kombination er med til at give en lukseriøs fornemmelse uden at miste sin respons eller holdbarhed.

På jagt efter et par komfortable løbetights? Se C3 Long TightsSøger du også en varm baselayer? Prøv C3 Merino LS.

Detaljer om skoen:

  • 12mm drop
  • Neutral løbesko
  • Super blød og behagelig
  • Mængdetræningssko
  • Dame

Brooks Wms Ghost 13 – Reflective Pond Pink Ice

DKK1,199.00

Ryd
Brooks Wms Ghost 13 – Reflective Pond Pink Ice
Varenummer (SKU): 120338 Kategorier: , , , Tags: , , , ,