Nike Odyssey React løbesko til kvinder giver sindssyg god komfort, som holder hele løbeturen. Nike React-skumsålen er responsiv, men alligevel let, slidstærk og samtidig blød. Denne tiltrækning af modsætninger skaber en fornemmelse, som ikke kun forbedrer følelsen af at bevæge sig fremad, men gør løb sjovt samtidigt. Nike Odyssey Reacts overdel er fremstillet i et let, åndbart materiale i stedet for det førsteklasses Flyknit, der er på Nike Epic React.
Utroligt responsiv

Nike React føles utroligt fjedrende. Når din fod lander, reagerer sålen på styrken af dine skridt ved at snuppe tilbage. Så, jo hurtigere du løber, jo større følelse af fremdrift får du igen. Sammenlignet med den tilsvarende bløde Nike Lunarlon-polstring får du 13% mere energi igen med React.
Føles som det første løb

Baseret på tests med champion-løbere som Galen Rupp føles skoens polstring stadig som ny efter cirka 500 kilometer. Fordi skummet modstår kompression og holder sin form, får du den spændende, utrolige oplevelse ved hvert løb.
Kølig og komfortabel

Den overdelen er lavet i åndbart jacquard-materiale og har mere åben strik på forfoden, for at slippe varmen ud og holde dine fødder afkølede. Letvægtsskum på kraven sikrer en blød, luksuriøs følelse omkring anklen. En indersok omslutter din fod fra ankelen til midterfoden, som giver dig en tætsiddende pasform og en behagelig soklignende fornemmelse.
Flere oplysninger

  • Hælhylde stabiliserer bagsiden af din fod og hjælper med at holde hælen på plads, når din fod lander
  • Ydersålen har lidt mere gummidækning end Nike Epic React
  • Drop: 10 mm

Nike Odyssey React Dame – Pink

DKK1,050.00 DKK525.00

Ryd
Nike Odyssey React Dame – Pink
Varenummer (SKU): 102010182 Varekategorier: ,
Vis

Løbe jakke Dame

FUSION Wms S1 Run Jacket

DKK750.00
Vis
Vis