Body Glide Cycle 42g er et effektivt smøremiddel – en anti friktion salve til cyklister.

Body Glide Cycle reducerer risikoen for slidsår som følge af de mange bevægelserne benene laver undervejs på en lang cykeltur. Salven reducerer risikoen for saddelsår og hjælper dig til længere tid i sadlen ved at beskytte dine ædlere dele. Body Glide Cycle lægger en usynlig og tør hinde, der beskytter din hud mod friktion; men samtidig lader den ånde og svede.

Body Glide Cycle er lavet på naturlige plantebaserede ingredienser. Den fedter ikke og ødelægger ikke tøjet, og den kan påføres uden at få fedtede fingre.

Brug Body Glide Cycle ved al slags sport, hvor friktion opstår. Denne Body Glide Cycle version er specielt velegnet til brug imod siddesår / saddelsår.

Ønsker du den klassiske Body Glide Original til brug ved f.eks. åbentvandssvømning i våddragt, skal du kigge her.

Body Glide Cycle er vand og svedfast. Den blokerer ikke hudens porer, men lader den ånde og svede som normalt. Fri for parabener og parfume. Vegansk og ikke testet på dyr.

Ingredienserne i Body Glide Cycle er følgende:
Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ozokerite Wax, Glyceryl Behenate, Stearyl Alcohol, Allantoin, Tocopherol (Vitamin E), d-Panthenol (Pro Vitamin B), Parfum (fragrance)

 

 

Body Glide: Cycle 42g

DKK130.00 DKK99.00

På lager

Body Glide: Cycle 42g

DKK130.00 DKK99.00

Varenummer (SKU): 821010010-1 Kategori: Tags: , , , , , ,