Om butikken

Siden 2005 har Endurance Sport etableret sig som den største og mest velassorterede triathlon/løbebutik i Danmark.

Endurance Sport er en specialbutik, hvor du kan møde eksperter inden for de tre sportsgrene; svømning, cykling, løb, og få den optimale vejledning. Endurance Sports koncept er, at have det bedste udvalg af produkter lige fra de mindste gadgets til de lækreste triathloncykler. Disse produkter udvælges efter seriøse tests af butikkens eget team, som udgøres af pro og age group triatleter, marathonløbere, samt nuværende og tidligere elitesvømmere.

I butikken vejleder vi dig til det rigtige køb. Vi har sko, tøj, cykler, våddragter, udstyr og energiprodukter til dig, uanset om du er svømmer, cykelrytter, løber eller triatlet på eliteplan, motionist, eller helt nystartet.

Endurance Sport har fra starten været løbespecialist og vi udvikler hele tiden på vores koncept. Løb kan virke simpelt, men det er meget mere end ”bare” at sætte den ene fod foran den anden. Vi tager udgangspunkt i dine egne erfaringer og kommer med råd i forhold til dine behov og præferencer. Vi hjælper dig til den rigtige løbesko ved brug af løbebånd og videoanalyse. Vi benytter os af en detaljeret 4-steps løbeanalyse der udover den traditionelle løbeanalyse også ser på løbestil fra siden. Vi har løbesko til alle typer af løbere. Helt klassiske core løbesko i de nyeste modeller. Sko med lavere drop til mellem/forfodsløb. Sko til ultraløb og selvfølgelig triathlon.

Endurance Sport har et stort udvalg af våddragter på lager. Vi har fit garanti, således at dragterne kan byttes hvis de efter prøvning og rådgivning ikke passer perfekt i vandet.

Endurance Sport har et stort udvalg i racercykler og triathloncykler i alle prisklasser.

Skal du køre eller løbe en bestemt distance, giver vi dig den bedst mulige rådgivning, så du får de bedste oplevelser, så anstrengelserne ikke er forgæves.