Højkadence løbesko med lækkerpasform og god stabilitet. Pure Flow ligger mellem Connect og Cadence i forhold til stabilitet. Til forskel fra Connect, har Pure Flow fået en smule mere BioMoGo DNA sål, således at skoen, i samarbejde med den hårde hælkappe, bliver forholdsvis stabil. Sålens BioMoGo DNA materiale, former sig efter underlaget og er super responsiv. Forfodens Dual Toe Flex giver tæerne mulighed for at bevæge sig individuelt, som bevirker mere kraft i afsættet hænd over tæerne. Over skoens vrist sidder et helt genialt Nav band, som i bund og grund er en elastik der sikrer at skoen sidder perfekt på foden.

Brooks Pure serien består af; Pure Flow, Pure Cadence og Pure Grit. Brooks har i disse sko fokuseret på løberen med en naturlig løbestil, hvor landingen sker på midt/forfoden. Fælles for Pure serien er den fantastiske hårde hælkappe og meget fleksible sål, hvorfra skoene differentierer sig til forskellige behov for f.eks. stabilitet eller løbeunderlag.

Jonas Christoffersen siger: Jeg ser ofte at Flow virkelig viser en høj stabilitet. Min erfaring siger også at mange vælger netop denne, når de får den på. Pasformen er så fed.

Hældrop: 4mm

BROOKS PURE FLOW 5 DAME

DKK1,100.00

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 102030019 Varekategorier: , , ,
Vis
Vis
DKK3,900.00
Vis

ENERGI PRODUKTER

High5 gel mixed pack

DKK8.00