On Running

For mange vil løbeskosmærket ON virke fremmed og ukendt, men blandt flere og flere triatleter er navnet ikke helt ukendt - og de har helt sikkert også en mening om det!

Skoene er lavet til at føles lette, responsive, og give fornemmelsen af fart! Så prøv en på og mærk hvordan kroppen bare vil fremad! På trods af den lave vægt er der ikke gået på kompromis med stødabsorberingen. De er lavet til at løbe i!

Modeller i Endurance Sport

Her hos Endurance Sport er vi Premium ON Running Store, hvilket betyder at vi kan skaffe stort set alle modeller samt farver, så mangler vi lige en enkelt, så kontakt os gerne, så skal vi gerne hjælpe med at skaffe den!

Cloud

Neutral og meget let sko med 6mm drop, der kan anvendes til den daglige træning, men også som konkurrencesko. Skoen er velsiddende og meget komfortabel. I version 2.0 med opdateret sål og ny indersål. 

Cloud X

En af verdens letteste løbesko med en vægt på bare 216/184g. Neutral og meget let sko med 6mm drop, der kan anvendes til den daglige træning, men også som konkurrencesko. Skoen er velsiddende og meget komfortabel. Med den samme hælkappe som findes på Cloudflyer, opnår denne sko en rigtig god stabilitet, uden at gå på kompromis med vægten.

Cloudflow

Med Cloudflow har On taget det bedste fra Cloud og Cloudsurfer og skabt en sko, som fortsat er ultralet (236/204g), men hvor der er gjort lidt mere ud af stødabsorberingen således, at denne sko kan fungere både som en konkurrencesko og en let træningssko.

Cloudflow har samme overdel som Cloudsurfer og giver en god stabilitet i afsættet og i skoens nedslag. Cloudflow tilskynder, med et drop på 6mm, en landing på den forreste og mellemste del af foden. Cloudflow har på kort tid opnået meget stor udbredelse især iblandt triatleter, hvor fokus på sekunder og marginale forbedringer er altafgørende.

Cloudflyer

Mængdetræningsskoen med 7 mm drop, som giver en bemærkelsesværdig god stødabsorbering og et kraftigt, fast afsæt. Begge dele er med til at give en god komfort, som samtidig opleves som værende hurtig, fordi du ikke taber energi i dit afsæt.

Samtidig er skoen markant mere stabil, og en sko rettet mod de tungere løbere. Opbygget efter det klassiske On Cloudtec- system.

Cloudrush

Denne model er opbygget på On's speedboard, der giver en super respons. Takket været de Clouds der er på, giver skoen også en fornuftig støddæmpning til de længere ture for den trænede løber. Den er dog primært beregnet til tempoture og konkurrencer. Fleksibel og med super pasform.

Med dens lethed, gode pasform, kontante afvikling og dens afsæt, er denne sko en absolut favorit.

Cloudflash

Cloudflash er den letteste af ONs sko, og lavet med et henblik, SPEED! Komforten er sekundært i denne sko, men prøv blot at stik foden i den, og gå rundt - og mærk hvordan skoen vil fremad!

 

ON Running har en relativt kort historie;

De startede i Schweiz i Juli 2010 - men allerede i Februar 2010 vandt ON med en prototype af deres sko en ISPO awarden"Award for innovation in sports". Herfra gik det stærkt! Den første sko er deres stadig eksiterende Cloudsurfer, og i Juli 2011 var den at finde i over 400 butikker fordelt på 18 lande!

I 2013 vandt ON endnu en ISPO Gold award: "Best performance shoe 2013"

I 2016 var ON med deres lette Cloud model den mest solgte løbesko i hele Tyskland og deres hjemland Schwiz.

I triverdenn er de mest kendte, grundet deres lette men godt affjedret sko, og på Kona i 2017 var der 6,9% af alle atleter som løb i ON sko, hvor det i 2016 kun var 4%!

Netop i tri-verden er der, hvor vi finder en del af deres atleter, heribland danske Michelle Vesterby og den belgiske verdensmester fra 2013 - Frederik Van Lierke verdensmester, blot for at nævne et par navne. Er du nysgerrig på, hvem der også løber i ON sko, kan du finde en komplet liste her, samt hvilke sko de bruger.

Teknologier

On Running skoene virker på en helt unik måde, med deres opbygning af Speedboard i mellemsålen ovenpå et traditionelt lag af EVA. 

Speedboard er den del af skoene som sikrer et godt afsæt og er med til at give skoene fart! Speedboard er stift, og dermed øger kraften, du kan sætte af med!

Yderst er de specielle clouds, som får de fleste til at kigge mistroisk på skoene. Clouds er med til at nedsætte den belastning der kommer på kroppen ved hvert skridt. Tag et kig på denne video og se, hvordan læggen bliver kastet rundt i en traditionel løbesko til venstre. Overfor en sko med Clouds fra ON til højre.

Behov for vejledning og personlig hjælp

Så tøv ikke med at kigge ind i vores butik, og få en snak om, en ON sko skal være din næste løbesko!

Sorter stigende

Tabel Liste

22 vare(r)

Sorter stigende

Tabel Liste

22 vare(r)