On

For mange vil løbeskosmærket On (Running) virke fremmed og ukendt, men blandt flere og flere løbere såvel som triatleter, er navnet ikke helt ukendt - og de har helt sikkert også en mening om det!

Skoene er lavet til at føles lette, responsive, og give fornemmelsen af fart! Så prøv en på og mærk hvordan kroppen bare vil fremad! På trods af den lave vægt er der ikke gået på kompromis med stødabsorberingen. De er lavet til at løbe i!

On Running har en relativt kort historie;

I 2010 satte On sig for at revolutionere løb. Meget har ændret sig siden da. Men de grundlæggende overbevisninger, som millioner af løbere rundt omkring i verden har oplevet, er at mere sjov i ​​deres løb er stadig kernen i On's teknologi i dag.

 • I Juli 2010 - men allerede i Februar 2010 vandt ON med en prototype af deres sko en ISPO awarden"Award for innovation in sports".
  Herfra gik det stærkt! Den første sko er deres stadig eksiterende Cloudsurfer, og i Juli 2011 var den at finde i over 400 butikker fordelt på 18 lande!
 • I 2013 vandt ON endnu en ISPO Gold award: "Best performance shoe 2013"
 • I 2016 var ON med deres lette Cloud model den mest solgte løbesko i hele Tyskland og deres hjemland Schwiz.

I tri-verden er de mest kendte, grundet deres lette men godt affjedret sko, og på Kona i 2017 var der 6,9% af alle atleter som løb i ON sko, hvor det i 2016 kun var 4%!

Netop i tri-verden er der, hvor vi finder en del af deres atleter, heribland danske Michelle Vesterby og den belgiske verdensmester fra 2013 - Frederik Van Lierke verdensmester, blot for at nævne et par navne. Er du nysgerrig på, hvem der også løber i ON sko, kan du finde en komplet liste her, samt hvilke sko de bruger.

Teknologier

On Running skoene virker på en helt unik måde, med deres opbygning af Speedboard i mellemsålen ovenpå et traditionelt lag af EVA. 

 • Speedboard er den del af skoene som sikrer et godt afsæt og er med til at give skoene fart! Speedboard er stift, og dermed øges kraften, du kan sætte af med!
 • CloudTec® er det første system, der kun tilbyder dæmpning i landingsfasen (når du rent faktisk har brug for det). Så snart du rammer jorden, låser Cloud-elementerne fast fra et solidt fundament til naturlig kraftig fremdrift.
  Forbered dig på fart!
 • Zero-Gravity Foam tilbyder dig det ultimative, i det ultra lette. Avancerede skridklodser sikrer et overlegent greb og giver lang levetid til letvægt.

On Running har fire statements, som er gældene for alle deres sko;

 1. Fokus på dæmpning, ikke korrektion
 2. Frihed for dine fødder
 3. Udnyt balance og momentum
 4. Løb er en sport, ikke en sygdom

Modeller i Endurance Sport

Her hos Endurance Sport er vi Premium ON Running Store, hvilket betyder at vi kan skaffe stort set alle modeller samt farver, så mangler vi lige en enkelt, så kontakt os gerne, så skal vi gerne hjælpe med at skaffe den!

Cloud

Den nye CloudTec® -sål giver dig en jævnere og mere glidende tur end nogensinde før. 
The Cloud er berømt for sin uovertruffen step-in følelse. Med den nye Cloud tager opdateringer til sokken med dobbeltdensitetsmateriale den fineste komfortfølelse endnu længere. Men lad ikke ord diktere oplevelsen. Sæt foden i den, og mærk hvordan skoen bare passer.

Komfort og ydeevne, hæl til tå

Den nye V-støbte hæl bruger de seneste fremskridt inden for materiale design og formgivning, der tilpasser sig til din fod, hvilket giver dig en god pasform, der stadig giver frihed til dine fødder.

Lav vægt

Et af de ikoniske elementer i Cloud er det hurtige snøresystem, der er let at komme ind i. Smut i skoen uden problemer, uden at du behøver at binde snørebåndene, men forbliv sikkert på plads undervejs. Schweizisk ingeniørvirksomhed på sit bedste.

Cloud X

Ser godt ud, føles endnu bedre

Detaljerne er, hvad der skiller Cloud X fra de de almindelig Cloud sko. Dual-density sockliner, sømløs sko tunge og en ny generationens indre materialer sætter en ny bare for komfort, som ikke let kan ses - men det vil helt sikkert mærkes.

Ny overdel uden udfordringer

Ydeevne øverst i Cloud X bruger et konstrueret net af højeste kvalitet og materialestyrke. Let og åndbar på alle de rigtige steder, som støtter dig uden at begrænse din fods bevægelsesfrihed.

Real deal i hæl komfort

Tynd, konstrueret hælkappe med subpar præcisionsstøbt polstringsteknologi sikrer dig stabilisering uden belastning. Eller mere simpelthen sagt: sæt din fod i Cloud X og mærk hvordan den bare bliver siddende på plads.

Flyt mere i Zero-Gravity

Cloud X har en CloudTec® -sål, der er lavet til at bevæge sig i alle retninger fejlfrit. Hvor end løbet kan tage dig, er det din perfekte træningspartner til at komme frem.

Cloudflow

Flere skyer. Ingen tyngdekraft.

18 clouds der arbejder selvstændigt og mod at drive dig frem. Ram jorden perfekt med de ekstra clouds, som er placeret præcist, hvor du har behov for dem! Og alle med letheden af deres helt unikke zero-gravity skum. 

Gå til flow-motion

Det patenterede Speedboard i Cloudflow er bygget med en responsiv flex og rocker, der fremmer flow-motion. Det fremmer det naturlige rul på foden, og fremmer en eksplosiv start og virker, som en genvej til at få dig op i tempo.

Ydelse i komfort

Komplimenter den innovative yderside af Cloudflow, har skoen sublim komfort takket være en indbygget sok, i et lag. Dette sikrer sublim pasform, og er helt klart en af årsagerne til at denne sko er så populær!

Cloudace

Den ultimative stødabsorbering uden at mangle den kvikke fornemmelse

Sålen af Cloudace er resultatet. Deres mest advanceret brug af cloudtec, der levere den mest glidende tur du nogensinde har følt. Vær vidne til ekstrem hælkomfort og beskytelse takket været de bagerste zero-gravity clouds, og få stadig det responsive afsæt takket være gummiet i forfoden. Konkret, overvundet!

Super blød, tæt pasform og støttende - hælsektionen på Cloudace har en hel pallette af fordele. En TPU hælkappe sikrer en stabil sko og tur, mens præcicions 3D skåret hælpuder sørger for at din fod er bliver på plads, på det rigtige sted.

Tiden til at gå all in!

Flyv gennem de lange ture. Ultimativ ventilation uden huller i performance eller support. Den sublime sandwich mesh overdel lader dine fødder ånde, men uden at slippe stabiliteten.
For en løbeoplevelser der er Ace!

Flyv frem med Speedboarded i Cloudacen. Dets ekstra brede design stabilisere din fod gennem alle fodens faser af rullet, mens den forbereder afsættet! Der var ingen der sagde at stabilitet var langsom.

Cloudrush

Denne model er opbygget på On's speedboard, der giver en super respons. Takket været de Clouds der er på, giver skoen også en fornuftig støddæmpning til de længere ture for den trænede løber. Den er dog primært beregnet til tempoture og konkurrencer. Fleksibel og med super pasform.

Med dens lethed, gode pasform, kontante afvikling og dens afsæt, er denne sko en absolut favorit.

Cloudflash

Cloudflash er den letteste af ONs sko, og lavet med et henblik, SPEED! Komforten er sekundært i denne sko, men prøv blot at stik foden i den, og gå rundt - og mærk hvordan skoen vil fremad!

Trailskoene

Cloudventure Peak 

En trailsko der henvender sig til løberen der gerne vil have en fornuftig stødabsorbering selv om der løbes trail. Skoen er velegnet til alle slags underlag, om det er hårdt eller blødt, op eller ned.

Grundet strukturen på cloudsne vil man opleve en god, blød komfortabel støddæmpning, også på transportstykker til skoen. Der er god plads i tåboksen, der giver tæerne bevægelighed. De er til trailløberen der gerne vil en sko der kan håndtere det meste, men samtidig have en behagelig oplevelse, uden at gå på kompromis med grebet.

 • Vægt: 270g (US 9)
 • Drop: 6mm

Skoen er udviklet omkring On’s klassiske speedboard, der hjælper til et fast og støttende nedløb. En let trailsko der er konstrueret til at løbe i de Schweiziske alper, men mindre kan også gøre det. 

Der er tænkt 4 lag ind i Cloudventure Peaks Grip-sål så du på alle underlag har grib og dermed bedre kontrol. Med de ekstra knopper på selve Clouds'ne er du stadig sikret en blød landing og et fast afsæt.

Cloudventure 

Grip-Gummiprofilen på Cloudventure performer under de mest krævende forhold. Dens sål er mikro-konstrueret med fire forskellige grader af greb, så du er altid i kontrol.

The Cloudventure familie er bygget med en genial 2-lags overdel.

Det kombinerer et yderst behageligt og støttende indre lag med et åndbart, let ydre lag, der også er behandlet med en holdbar vandafvisende (DWR) belægning.

Den patenterede CloudTec® -sål har 11 individuelle pods, der slår tilbage ved slag for at kompensere for nedløb. Vi kalder det vandret polstring, og det kommer oven på vores standard lodrette polstring.

Hvert aspekt af Cloudventure er blevet konstrueret med de ultimative trail løbesko i tankerne - lige ned til tåhætterne. Fusioneret med gummi og konstrueret mesh giver den beskyttelse til tæerne, mens den stadig er let og fleksibel.

Behov for vejledning og personlig hjælp

Så tøv ikke med at kigge ind i vores butik, og få en snak om, ON skal være din næste løbesko!

Sorter stigende

Tabel Liste

32 vare(r)

Sorter stigende

Tabel Liste

32 vare(r)