ISOSTAR HYDRATE & PERFORME LEMON 1,5KG

ISOSTAR HYDRATE & PERFORME LEMON 1,5KG
200,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

200,00 kr

Hydrate & Perform Citron/lemon 1500g

Isotonisk sportsdrik, der dækker behovet for træningspas af 1-2 timer. 150 kcal (39 g kulhydrater) pr. halve liter

Andvendelse:
Isostars Hydrate & Perform sportsdrik skal drikkes under opvarmning (150-300 ml) samt under træning og konkurrence (150 ml drikkes hvert 15 minut). Pulveret blandes med vand til den færdige sportsdrik. Bland 3 skeer pulver til 500 ml vand. Målebæger er inkluderet i pakken.

Specifikation:
Isostar Hydrate & Perform sportsdrik er en isotonisk sportsdrik, der er designet til at øge kroppens evne til hurtigt at levere og absorbere væske. Drikkens sammensætning af kulhydrater, natrium, magnesium og B1 har en dobbelt-virkning, dvs. den isotoniske formel øger kroppens væskeoptag hurtigt. Kulhydraterne omdannes, blandt andre ved hjælp af vitamin B1 til energi, som forbedrer ydeevnen og udholdenhed, såvel som salte og mineraler der reducerer muskulære skader og kramper. Antioxidanter dvs. vitamin C, E og zink, hjælper med at beskytte celler mod oxidativt stress.
Pulveret er en glimrende kilde til energi, og dens effektivitet der er dokumenteret i en videnskabelig undersøgelse, viste en forbedring af ens kapacitet på 19% (sammenlignet med placebo). Isostar Hydrate & Perform sportsdrik fås i flere varianter for at give mulighed for variation og for at tilfredsstille den enkelte bruger.

Ingredienser:
Saccharose, glukosesirup, surhedsregulerende midler (citronsyre), natriumcitrat, maltodextrin, naturlig appelsinsmag og andre naturlige aromaer, calciumphosphat, magnesiumcarbonat, natriumchlorid, kaliumchlorid, Antioxidanter: (askobinsyra), farvestoffer (beta-caroten), vitamin B1.