ISOSTAR ENERGY GEL STRABERRY/BANANA

12,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Isostars Energy Gel, er specielt udviklet til udholdenhedsatleter der har brug for konstant energiforsyning til lange træningspas. 


Anvendelse:
Isostars Energy Gel, er specielt udviklet til udholdenhedsatleter der har brug for konstant energiforsyning til lange træningspas. Dne tilførte energi kommer 100% fra kulhydrater. Den leveres i en praktisk engangstube, der er enkel og praktisk at have med under en lang træning, eller under konkurrence. 


Særlige funktioner:
Isostar Total Perfomance Energy Gel, er en glimrende kilde til hurtig energi. Isostar Energy Gel består hovedsageligt af glukose, der ved hjælp af sin særlige "cardio pump", hurtigt øger musklernes optagelse af ilt og kulhydrater, der så giver et hrutigt og kraftfuldt energiboost. Desuden er denne gel rig på vitamin B1 og C. Vitamin B1 hjælper til at omdanne kroppens kulhydrater om til brugbar energi. Antioxidanten C-vitamin, forhindrer dannelsen af de frie radikaler, oxidativt stress, som opstår under lange træningspas - Dette er samtidigt en nøglekomponent til at bekæmpe infektioner.


Indtagelse:
Umiddelbart inden start af træning, og derefter hvert 30 min for at forhindre træthed under lange og intense træningspas. Indtag gerne med væske for at øge komforten.


Pakningsstørrelse:
1 tube á 35gram


Ingredienser:
Glukosesirup, vand, naturlig æble aroma, tørret æble og rosin ekstrakt, syrningsmiddel; ctronsyre, vitamin C og B1. Konserveringsmidler; kaliumsorbat