ISOSTAR ENDURANCE+ ORANGE 1,5KG

ISOSTAR ENDURANCE+ ORANGE 1,5KG
200,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

200,00 kr

Endurance+ 1500g ORANGE Powder
 
Sportsdrik/Carboloader til træningspas på over to timer. Utrolige 303 kcal (75 carbs) pr halve liter!!

Isostars Endurance+ er specielt designet til at imødekomme udholdenhedsatletens behov til meget lang (2 timer +) træning. 

Isostars Endurance+ er baseret på en blanding af simple og komplekse kulhydrater, og dermed giver den en kontinuerlig og langvarig forsyning af energi. Vitamin B1 hjælper til at omdanne kulhydraterne i kroppen til brugbar energi. Antioxidanterne vitamin C og E beskytter cellulære komponenter, og forhindrer infektioner og reducerer oxidativ stress, som optræder under lang og hård træning. Indeholder også natrium, som forhindrer kramper. Ideel til træning i kolde temperaturer.

Brug og dosering for at opnå maksimal effekt: 
Fyld dine væske og energi depoter op dagen før lange træningspas. Din urin skal være lys gul. Er den mørke gul / kobber farvet er du dehydreret/svært dehydreret. Drikker du kun vand, dræner du dig selv for vigtige spormineraler, salte og mineraler. Så drik konstant 150ml-200ml hvert 15 minut i løbet af to timer op til, og under træningen og direkte efter træning.

Hæld 7 skeer Isostar Long Energy Endurance pulver i påfyldningsflasken. Tilsæt 500 ml vand. Ryst grundigt - Klar til at drikke.

Specifikation: Den er baseret på en optimeret blanding af enkle og komplekse kulhydrater såsom saccharose (glukose og fruktose) og maltodextrin, der gør at dit glykæmiske indeks er lidt forhøjet, og giver derfor kontinuerlig og langvarig levering af energi til lange træningspas. B1-vitamin hjælper til omdannelsen af kulhydrater til energi, mens de antioxidanterne vitamin C og E reducerer oxidativ stress, der opstår under lange træningspas. Indholdet af natrium forhindrer kramper.

Pakningsstørrelse: 
Enhed: 1 dåse pulver 1500 gram giver 10 liter sportsdrik 

Ingredienser: Maltodextrin, sukrose, farvestoffer: (rødbeder og carotenoider), surhedsregulerende midler (citronsyre), aromastoffer, natriumcitrat, natriumchlorid, vitamin C, E og B1.