Fusion C3 Long Tight Dame

600,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

600,00 kr

De velkendte FUSION C3 tights har efterhånden vundet indpas hos rigtigt mange løbere. Både på herre og damefronten. Nu lancerer mærket en søsterudgave, nærmere betegnet en ren dameudgave til brug til training og fitness.


"Vi har igennem årene forfinet den klassiske C3 tight og den er nu benchmark i branchen for alt hvad der hedder komfort og pasform, men vi har fået utallige opfordringer fra piger som ønskede en tight med lidt højere talje til brug til yoga, training og generelt i fitnesscentret, men ligeledes også til piger der gerne vil have yderligere komfort omkring taljen under løb" fortæller Mads Nissen fra FUSION.


En anden vigtig detalje er, at de er squat-sikrede, hvilket betyder at de ikke er gennemsigtige ved stræk.  De velkendte side-lommer er selvfølgelig bevaret og det samme er tilgangen med at bruge den unikke FUSION Compressor3 metervare der tilpasser sig kroppen, således lynlåse mm. ikke er nødvendige.


Imens FUSION C3 tights er lavet ud fra tilgangen med at lave den perfekt løbetight til både herre og damer komplimenterer den nye FUSION WMS C3+ Training tight disse ved at være perfekte til turen i fitnesscentret - og præcis som løbetighten, forventes denne også at blive ny favorit-beklædning i hjemmet, fordi de simpelthen er så dejlige at have på, at man ikke vil have dem af igen efter træning.Fakta:  • Talje med bred komfort-konstruktion

  • Fusion C3 metervare sikrer optimal pasform og svedtransport

  • Enestående Fusion sidelommer

  • ”SQUAT sikre" Bliver ikke gennemsigtig ved stræk

  • Perfekt til: Fitness, Løb,, Yoga, Funktionel Træning samt den afslappede ”hjemme-dag”