Cykler

Hos Endurance Sport bliver du betjent af dedikerede, aktive triatleter med stor viden om cykler og udstyr. Flere medarbejdere har lang erfaring som cykelguider/trænere på div. træningslejre. Dette giver dig garanti for det rigtige køb når det gælder model og størrelse.

Hos Endurance Sport køber du nemlig ikke en størrelse - du køber en cykel! Dette betyder garanti for at du får den rigtige størrelse med hjem!

Kvaliteten er nu også vigtig…

I butikken har vi de cykelbrands vi mener er de absolut bedste på markedet lige her og nu.

Det betyder ikke at der ikke er andre gode cykler, men at du kan være sikker på at få det nyeste og bedste når du handler os Endurance Sport.

I 2018 forhandler vi: Felt, Trek, og BMC - og vi har mange cykler på lager således at vi kan levere din cykel på 1-4 dage.

BMC er fra schweiz og kendt for fantastisk aerodynamik og finish. Den nye 2017 model tricykel tager alle parametre til et nyt niveau. Aerodynamik, stivhed, vægt og design er helt i top. Priserne ligger i den lavere ende med start på ca. 23.000,- for en carbon tricykel og ca. 15.000,- for en carbon racer.

Felt er fra USA, og er et mærke som er startet af den tidligere trialet Jim Felt. Felt har pt. sejrene på Kona, både hos mænd og kvinder. Tidligere har FELTs cykler været relativt dyrere ift. konkurrenterne, men efter et prisdrop, er de blevet super konkurrence dygtige, hvilket er en af årsagerne til at vi har taget dem ind. Derudover er Aerodynamikken, og stivhed i top, og vægten i bund. Derudover har FELT også cykler til alle niveauer, begynder såvel som eliten!

 

Trek er fra USA og er kendt for deres super fede cykler, men dog relativt høre priser. Det har de i 2018 sæsonen ændret på, ved at skære ca 20% af priserne. Trek startede tilbage i 1975, og er således et mærke med masser af år på bagen! Trek levere 2 cykler triatlon sporten. En med Di2 og en med mekanisk Ultegra. Begge ligger i toppen af prisniveau, men man får også masser af cykel for pengene.

Vi elsker tilfredse kunder

Hvis du køber cykel i Endurance Sport har du mulighed for at tilkøbe et Bikefit til vores medlemspris. Her vil der være mulighed for at skifte cykel hvis du opdager at du måske ikke kan sidde optimalt på den cykel du har forelsket dig i.

Ingen penge på lommen – Intet problem

Endurance Sport har indgået samarbejde med Ikano finans, hvor du kan låne rentefrit i op til 20 måneder. Det betyder at du kun betaler prisen du ser i butikken og ikke en ordentlig merudgift til renter (oprettelse 400/800,-).


Når du skal købe cykel til triathlon

Det første man skal se på er hvad behovet er;

  • Skal cyklen kun benyttes til triathlon, eller skal den også benyttes til cykelløb? 
  • Hvis der skal køres cykelløb skal man vælge en landevejscykel med eftermonteret aerostyr og fremskudt saddel. 
  • Er det derimod triathlon der er fokus, er en enkeltstarts/triathloncykel altid den hurtigste, mest komfortable, og sikreste (bedre styring i aeroposition).

Den optimale cykel til triathlon er den der bringer dig hurtigst, eller med laveste energiforbrug, fra T1 til T2.

Den skal den kunne tilpasses således at positionen er komfortabel og sætter mindst mulig pres på løbemuskulaturen.

Husk at du først er i mål efter løbet.

Den skal kunne bære de nødvendige drikkesystemer. Helst på en ergonomisk og aerodynamisk måde.

Til + fravalg til en cykel

  • Sørg for at bruge pengene hvor der er tidsbesparelser.
  • Start med at købe en cykel i den rigtige størrelse og geometri. Dette giver mulighed for at sidde afslappet og udvikle mest mulig power.
  • Sæt penge af i budgettet til aerohjul. Der ligger relativt store tids/watt besparelser både på aerodynamik (fælge og eger) og friktion (nav).
  • Brug penge på keramiske kuglelejer. Der er relativt store tids/watt besparelser.
  • Få som et minimum tilpasset cyklen ved køb. I Endurance Sport tilpasser vi alle cykler før de forlader butikken. Dette sker på baggrund af mange års erfaring, øjemål, og er gratis.

Vi anbefaler et rigtigt bikefit for mere præcist resultat.

Hør mere om vores bikefit i videon her!

RING OG BOOK DIT BIKEFIT HOS JONAS PÅ TLF. 24 25 27 76

Pris: Kr. 1800,- 

Dyrere geargrupper, carbonstyr og andre upgrades er lækre at have men giver ikke meget fart.