Vittoria Magic Mastik Fælglim

2x 12ml

Revolutionerende lim til lukkede ringe. Magic Mastik har ekstraordinære funktioner. Det giver dig mulighed for at lime lukkede ringe på alle typer hjul. Hurtigtørende, gennemsigtigt og modstandsdygtigt over for høje temperaturer. Denne nye Mastik giver dig mulighed for at komme på cyklen blot 12 timer efter montering. Hurtig at bruge:

Et enkelt lag af lim er tilstrækkeligt til at sikre en stærk vedhæftning (2 lag er stadig muligt). Dette muliggør en meget effektiv og hurtig montering, men også en besparelse af vægt (ca. 20 g pr hjul i forhold til den klassiske Mastiks, som har brug for flere lag lim). Let at anvende: Tuben er forsynet med en speciel applikator og kan også benyttes uden stor rutine i service. Ingen snavs: Limen er gennemsigtig og eventuelt overskydende eller dryp kan fjernes med en våd klud inden det størkner. Det tørrer på meget kort tid: Kun 12 timer efter brug, dine hjul er klar til at blive brugt.

Til alle typer hjul: Arbejder med både aluminium og kulfiber hjul. Modstandsdygtigt overfor høje temperaturer: Magic mastik modstår meget høje temperaturer: op til 120 ° C; og er ikke brandfarligt. Tests lavet af Vittorias R&D team viser at Magic mastik blev testet ved høje temperaturer (120 ° C) for at kontrollere den nødvendige kraft til at frigøre det fra fælgen. Magic Mastik har vist exceptionelle resultater, både ved normalt brug, og under ekstreme temperaturer.

VITTORIA MAGIC MASTIK

DKK149.00

På lager

VITTORIA MAGIC MASTIK

DKK149.00

Varenummer (SKU): 803000007 Varekategorier: ,
Vis
Vis