Cykeltøj i Endurance Sport

troels c3 scaled

Det er altid vejr til at cykle!

Det er altid vejr til at cykle – men det kræver det rigtige cykeltøj! Og her er vi i Endurance Sport eksperter i at vejlede dig, til den rigtige sammensætning af lagene i forhold til tiden på sæsonen. Du behøver ikke nødvendigvis sidde indendørs for dig selv hele vinteren og håbe på godt vejr; men hvis det er hvad, du foretrækker, har vi også tøjet til det. For det kræver ikke mindre omtanke end hvis du cykler ude. Det kræver til gengæld mindre cykeltøj…

Så uanset, om du cykler indendørs på din hometrainer/hjemmetræner, går til spinning i et fitness center eller cykler på landevejen eller cross/gravel på grusstierne i nærområdet, kan vi hjælpe dig med det rette cykeltøj.

 

Sportsudstyr

Fusion C3 Arm Warmer

EAN: 8400780005745 DKK300.00
EAN: 8400780005707 DKK350.00
EAN: 8400780044645 DKK1,500.00
EAN: 8400780046472 DKK1,000.00
EAN: 8400780045529 DKK1,000.00
EAN: 8400780049435 DKK900.00
EAN: 8400780010312 DKK1,200.00
EAN: 8400780048049 DKK1,500.00
Vis
Ikke på lager
EAN: 8400780048131
EAN: 8400780048155 DKK140.00
EAN: 8400780053715 DKK60.00

I det danske klima, er det altid en fordel at bygge din cykel påklædning og i flere lag. Det betyder at cykeltøjet skal kunne passe sammen eller bruges hver for sig, afhængigt af temperaturen. Typisk vil det anbefales at have noget tætsiddende og svedtransporterende inderst. Det kan være enten med korte ærmer eller helt uden ærmer lidt afhængig af temperatur og temperament. Faktisk kan det evt. være på det inderste lag, at der med fordel kan være et lag til at bryde vinden, som på f.eks. denne Fusion SLi Shield Torso.

Uden på undertrøjen er det tid til den egentlige cykeltrøje. Her er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i forhold til pasform, og det er ligeledes vigtigt, at den er lavet i fornuftige materialer. Er du i tvivl, så spørg vores eksperter. Hvis du har i tankerne, at du skal ud og køre stærkt, skal trøjen sidde godt til, og vi har flere varianter, der er aerodynamisk optimerede til et hurtigt race.

Cykeltøjets nok vigtigste element er helt indlysende cykelbukserne, da det er her, at du hurtigt kan komme galt afsted. Ikke kun på den måde, at de måske ikke er super aerodynamiske; men mere på, at du kan få nogle virkeligt kedelige timer i sadlen, hvis de ikke sidder ordentligt. Og i værste fald, kan du blive så øm i enden, at du bliver nødt til at springe træninger over. Det er jo bestemt ikke meningen, og derfor har vi også flere forskellige cykelbukser til både damer og herrer. Endurance Sport fører cykelbukser med seler og en kraftig pude, samt bukser uden seler, med en væsentlig mindre pude.

Til efterår og vinter skal dine cykelbukser kunne klare lidt lavere temperatur, og derfor kan du med fordel tænke flere lag her også. Vi har lange cykelbukser i flere tykkelser samt de klassiske “løse ben” som du kan tage af og på efter behov på de enkelte ture. Det er super fleksibelt!

Skulle du evt. være uheldig at komme galt afsted på din cykeltur, kan vi trøste dig med, at vi arbejder med “crash replacement” på meget af vores beklædning. Det betyder, at du når uheldet er ude, kan indlevere dit itugåede tøj og købe noget nyt til nedsat pris. Husk at spørge næste gang du handler. Her er det måske værd at nævne, at den nok vigtigste del af dit cykeltøj, selvfølgelig er din cykelhjelm. Hvis man har noget at passe på, skal man også huske at passe på det! Du finder et bredt udvalg af cykelhjelme her i butikken.

I forhold til brugen af dit cykeltøj på lange ture, kan du med fordel tænke på at medkøbe noget BodyGlide, til at nedsætte friktionen, hvor der er kontakt mellem dig og sadlen – you know where you need it the most! Den er fremstillet af naturlige ingredienser og ikke baseret på petroleum, så den er mest mulig skånsom mod både dig og dit tøj. Foretrækker du noget, der er lidt mere cremet, kan du vælge Bikers Cream fra Active By Charlotte.

Kom endelig forbi. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Og skulle du være presset på tid, kan du selvfølgelig shoppe online:

Find alt vores cykeltøj her i shoppen.

 

Som modtager af vores nyhedsbrev så er du med i ”Endurance Sport VIP fordelsklub”, helt gratis. Du vil modtage en mail ca én gang om måneden.

Indholdet vil være:

    • Månedens fokus, udvalgte aktuelle produkter. Altid med en særlig rabat for ”ES VIP” kunder.
    • Endurance Sports favorit træningsprogrammer
    • Inspiration og tips til din træning

Du tilmelder dig nederst på denne side.

Det siger kunderne om endurance sport

renkloak trustpilot stjerner kloakmester

Den bedste sportsbutik

Meget professionelt personale som har styr på hvad de siger og vejleder en til. Alt personalet er selv sportsfolk. Den eneste sportsbutik hvor jeg altid har fået de rette løbesko til mine meget vanskelige fødder istedet for bare at sælge de dyreste sko i butikken- hvilket andre butikker tit forsøger.

Louise Kleist

Via Trustpilot

renkloak trustpilot stjerner kloakmester

Min favorit sportsbutik

Siden 2008 har jeg købt alle min løbesko her og det meste af min garderobe er herfra.

Der er næsten altid masser af tid hos ekspedienterne som vejleder rigtig godt og professionelt.

Hvad reklamation angår er jeg også kun blevet positivt overrasket. Jeg har fået en salomon løberygsæk byttet to gange pga. fabrikationsfejl – sidste gang til en nyere og dyrere model, da den gamle var udgået.

Min kæreste havde købt et par løbesko der begyndte at knirke lidt efter et års tid. Da vi kom ned i butikken, kunne de desværre ikke bytte dem, da de trods alt var et år gamle, men vi fik 20% rabat på de næste par sko vi købte – sådan!

Jeg har fået virkelig grundig gennemgang produkternes features, inden jeg købte dem, og både Jonas og hans personale beviser virkelig at de ved hvad de snakker om.

Frederik Bimmelbaum Østerbye

Via Trustpilot

renkloak trustpilot stjerner kloakmester

Meget kompetent

Jeg er totalt nybegynder indenfor løbeverdenen, og var i dag på besøg i butikken for at få hjælp til at vælge løbesko. Der var lidt ventetid, da der var flere der var ved at få hjælp.

Jeg mødtes af en flink og meget serviceminded ansat, der hjalp mig med løbetest og filmede mine fødder på et løbebånd, så jeg kunne se hvordan jeg landede. Han tog sig god tid, besvarede alle spørgsmål ærligt og hentede forskellige sko frem, som vi forsøgte os med.

Jeg har tidligere mødt sælgere, der taler ned til mig eller prøver at sælge mig ting, jeg ikke har brug for. Det var slet ikke tilfældet her!

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er sikker på, at jeg er kommet hjem med de rigtige sko!

Anne

Via Trustpilot