Fusion er kendt for at lave enormt velsiddende tights, og deres tritøj. Læs med her når vi ser nærmere på deres C3 tights og, finder ud af, hvorfor de er så populære.

Fusion har med deres C3 linje (tidligere Comp3) taget løbemarked med storm, særligt på tights!

C3 tights er lavet af compressor 3 materialeret, som er enormt svedtransporterende, men samtidig tæt nok til at du ikke fryser. Fusion anbefaler C3 materialet i temperaturer fra 0-20 grader, så hvad end du er har tendens til at fryse eller ej, så vil disse helt sikkert være super gode på dig.

Tightsene er unisex, og fungerer derfor til rigtig mange! 

En af fede detaljer er de indsyet lommer på hvert lår, der er tætsiddende. Dette betyder du meget nemt kan have alt fra gels til mobiltelefoner med dig, uden at de genere eller er i vejen. Tingene er som limet til dit lår, så de følger alle dine bevægelser. Samtidig er det ikke i vejen ved almindelig træning.

Derudover er der en lomme på lænden, som er uden lynlås til nøgler eller andre småting. Den er uden lynlås for at lade dig lave andet end kun at løbe i dem, så du også kan træne med dem på, uden en generene lynlås på lænden.

Tights til hele året

Har du først opdaget hvor fantastiske disse tights er, vil du ikke bruge andet. Og det behøver du ikke, de har nemlig en til alle årstider. Kort, 3/4, lang og en vinter model, som er opkradset på indersiden for maksimal varme.

  1. C3 Kort tight, med lommer - Kr. 500,-
  2. C3 3/4 tight, med lommer - Kr. 550,-
  3. C3 Lang tight, med lommer - Kr. 600,-
    C3 Lang Tight, DAME MODEL, med lommer - Kr. 600,-
  4. C3 Hot Long tight, med lommer - Kr. 700,-

Alle Fusion produkter er Oeko-tex certificeret

Der er ingen af vores brugere som der skal have skadelige stoffer påført huden. Derfor vælger vi vores leverandører med megen stor omhu i Europa, således vi er sikre på at alt hvad der har med et FUSION-produkt at gøre er produceret i Europa og er Oeko-tex certificeret *. Ydermere har vi også opnået vores eget Oeko-tex certifikat, som gør at selve produktet også er certificeret. 

*YKK lynlåse er fra Japan, men verdens bedste. Derfor er de valgt som det eneste uden for Europa. De er selvfølgelig også Oeko-tex.