Brooks Pure Grit 5 Herre

Brooks Pure Grit 5 Herre
1.100,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

1.100,00 kr

Pure Grit er Brooks trailsko som kombineres med Pure seriens ultralette design og fantastiske pasform. Forfodens Dual Toe Flex er skiftet ud med en integreret forfod for beskyttelse og grip. Pure Grit griber fast i jordbunden, så du både har stabilitet og fremdrift. Sålen er designet med de aggresive Hex Lugs, som giver det ekstra grip. Materialet er stadig BioMoGo DNA, som former sig efter underlaget og er super responsiv. Overdelen er naturligvis med et Nav band, som sikrer at skoen sidder godt og fast på foden.


Brooks Pure serien består af: Pure Connect, Pure Flow, Pure Candence og Pure Grit. Brooks har i disse sko fokuseret på løberen med en naturlig løbestil, hvor landingen sker på midt/forfoden.


Brooks Pure serien består af; Pure Flow, Pure Cadence og Pure Grit. Brooks har i disse sko fokuseret på løberen med en naturlig løbestil, hvor landingen sker på midt/forfoden. Fælles for Pure serien er den fantastiske hårde hælkappe og meget fleksible sål, hvorfra skoene differentierer sig til forskellige behov for f.eks. stabilitet eller løbeunderlag.


Rasmus Kristiansen siger: Pure Grit er så fed. Jeg elsker efterårets våde og mudrede løbeture. Jeg kan derfor slet ikke undvære mine Pure Grip. Så står jeg virkelig fast.


Hældrop: 4mm