Nedtællingen er igang..

8 dage til IRONMAN Copenhagen..

Det vi har ventet på i næsten et år er lige for døren..

Vi har trænet hårdt og længe.

Nu venter den store dag - spørgesmålene om er jeg nu i form og har jeg trænet nok fylder helt sikkert meget ved de fleste.

Juli måned har været min hårdeste træningsmåned i flere år - ikke siden min tid som svømmer, har jeg brugt så mange timer på træning.

Der har været virkelig hårde dage - dage hvor jeg den første time har tænkt den her klarer jeg aldrig. Men man gør det alligevel. Kæmper for at få træningspassene i bogen, for at kunne vinge dem af et for et. Time for time.

Man mærker for alvor trætheden - man kan have lyst til at kaste håndklædet i ringen fordi man slet ikke tror man er form mæssigt hvor man skal være.

Der er naturligvis også dage hvor man tænker shit hvad skete der lige her? Altså på den gode måde!

Vi er der hvor vi skal være, nu skal der trappes ned - soves og spises godt. Spises fornuftigt så man ikke her kort op til race tager på fordi træningsmængden bliver nedsat en del.

Den rigtige mad er vigtig for det gode resultat - restitutionen - balancen med familie, arbejde og træning. Stress skal undgås.

Tankerne om næste sæson kan virkelig være svære når kroppen og hovedet er træt.

Jeg elsker triatlon, og træningen. Også selvom det er hårdt. Jeg mærker jeg lever - jeg gør det, der gør mig glad.

De sidste tre uger har mine unger været hos deres far. Jeg har kuk haft fokus på træning og arbejde. Arbejdet har fyldt meget, og der har været dage hvor jeg har været så træt når jeg kom hjem. En hurtig power nap inden træningen blev nået - for mig er træning efter en hård arbejdsdag så skønt - men er jeg for træt bliver træningen derefter.

Jeg glæder mig til den 20. August.

Jeg glæder mig til at løbe rundt i Københavns gader med publikum - jeg glæder mig til at krydse finish Line og til en uges ferie i sydens sol.

Træningen mod dette års IRONMAN har virkelig været udfordret rent vejrmæssigt - søndag og onsdag har været mine lange dage og jeg har tjekket mange vejrudsigter. Regn med storm var oftest at finde. Det er bare lidt demotiverende når man gang på gang ender i skybrud og punkteringer :) men bagefter når passet er klaret så er smilet alligevel fremme.

Nu håber vi på godt vejr den 20. August, men en ting er sikkert og det er vi alle os atleter får en fantastisk dag i København og omegn.

Pas på dig selv de næste uger - forkæl dig selv med med en god gang massage etc og få slappet godt ud så kroppen er 110% klar til race!

Husk at nyd det selvom det et hårdt - for det skal det være, ked af at skuffe hvis nogen havde troet det ikke skulle det - 3,8 km svøm, 180 km på cykel og et lille Marathon - det bliver en dejlig dag.

Vi ses!!

/Iben