Årstiden siger offseason - det gør mit træningsprogram til dels også, dog kommer jeg ikke sovende til mine fremtidige drømme. Noget af det jeg holder meget af under Kås, er helt klart hans måde at prioritere min træning på. Det med at én type træning er i fokus i én vis periode, giver mig afveksling og motivation.

Jeg har siden starten af december og frem til slutningen af januar trænet på min base. Jeg har løbet 12-14 gange om ugen, hvilket har givet mig omkring 170-200 km i skoene om ugen og for mig er dette en god og passende mængde, taget i betragtning at jeg stadigvæk er en ”ny" løber.

Fra februar af er min træningsmængde blivet skruet en smule ned, da mit fokus rettes mod halvmarathon i Haag d.12 marts. Dette bliver sæsonens første store mål. Jeg føler mig rigtig stærk, og glæder mig til en god oplevelse.

Efter Haag rettes min træning mod DM 10 km på landevej d. 1 april, hvor jeg naturligvis vil repræsentere min løbeklub; NBRO RUNNING. Resten af min sæson vil blandt andet bestå af banetunering, og i september står den på Cph halvmarathon. Alt i alt så glæder jeg mig utrolig meget til hele 2017, som uden tvivl bliver et rigtig spændende løbe-år for mit vedkommende.

Jeg håber i vil følge med på siden.

/Rasmus