Pr. 1. juli eller hurtigst muligt, søger vi to nye medarbejdere med lyst og evner til at arbejde i et miljø hvor viden, ekspertise og service er i højsædet. Endurance Sport åbnede i 2005 som Frederiksbergs specialbutik for løb og triatlon. Butikken har udviklet sig fra en lille butik med ét løbebånd til en totalbutik med dynamisk footscannersystem, cykler, værksted, og Retül bikefit. Dette giver os mulighed for at tilpasse og vælge det helt rigtige udstyr til vores kunder, i en grad så vi kan give fitting garanti på vores produkter. I butikken vil du møde alle typer kunder, fra motionisten til eliteløberen. Begyndertriatleten til den erfarne Ironman, og helt almindelige sportsudøvere, der er nysgerrige på viden om udstyr og træning. Vi tilbyder et job på en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor vi arbejder med tre sportsgrene i rivende udvikling.

 

Dine kompetencer:

  • Du har en stor passion for løb og gerne erfaring fra sportsdetail/specialbutik
  • Du er udadvendt og serviceminde og sætter en stor ære i at give den bedste rådgivning
  • Du elsker at tilegne dig ny viden, og har lyst til at deltage i kurser omhandlende løbeskader, løbeteknik, og udstyr
  • Du har lyst og evner til at drive og vedligeholde en webshop
  • Du elsker udstyr lige så meget som vores kunder, og bruger det selv i din træning
  • Du er robust og fleksibel og kan indgå i et lille team af passionerede sportsfolk med et godt humør, og høj arbejdsmoral 

 

Hvis du synes det lyder som et job for dig kan vi tilbyde 12-24 timer på deltid efter sæson og 37 timer på fuldtid. Vi vil sørge for at uddanne dig i brug af løbeanalyse / footscanner og våddragtsfitting. Du vil få en grundig indføring i aerodynamik / biomekanik. Vi holder løbene samtaler, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til: info@endurancesport.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Jonas Christoffersen på 33230117 / 24252776. Alle ansøgninger behandles fortroligt.