Tre uger er allerede gået som cykelguide på Mallorca hos Next Level Camp. Derfor har jeg efterhånden også fået testet Fusions seneste cykeltøjs-model SLi af på mine mange ture, og vil meget gerne dele min oplevelse af tøjet med Jer.

Generelt synes jeg faktisk det kan være svært at finde cykeltøj som ligefrem er rart og noget man glæder sig til at hoppe i. Særligt er jeg ikke fan af elastik-lårene som mange cykelshorts giver. Én ting er udseendet, Michelin-lår er bare ikke at foretrække, noget andet og mere vigtigt er ubehaget som kommer når syningen i buksekanten ikke er elastisk og derfor klemmer om låret når man cykler. 

Dette formår Fusion SLi modellen faktisk at undgå pga. den brede elastikkant som omslutter låret uden at klemme. Derudover er materialet lækkert let og åndbart at have på. Lommerne på blusen er af en god størrelse og kan rumme de nødvendige ting til en lang dag på cyklen. Det eneste man skal huske er at solen faktisk godt kan skinne igennem blusen selvom den ikke er gennemsigtig. Så husk solcremen også på de ellers tildækkede skuldre. Så overall absolut anbefalelsesværdigt.  

/Signe