Aquasphere Racer Dame

Specialpris 2.800,00 kr

Pris: 3.500,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

Specialpris 2.800,00 kr

Pris: 3.500,00 kr

AquaSphere Racer, henvender sig til triathleten eller åbentvandssvømmeren, som vil have en dragt med maksimal opdrift og bevægelsesfrihed - uden at det kompromitere dragtens slidstyrke.


AquaSphere Racer er bygget op omkring en 5mm Yamamoto SCS Nanoskin #39 kerne. Det er netop denne kerne, som er hemmeligheden bag dragtens fantastiske balance og varmeisolering. I forhold til lillesøsteren Challenger er Raceren udstyret med større og kraftigere kerne, samt kraftigere ben paneler.


Den ekstra tykkelse har ingen indflydelse på pasform og svømmekomfort takket Yamamoto #39, som i  Raceren er et nøk bedre.


Kendetegnet for for alle AquaSphere svømmevåddragter er fx det patenterede BioStretch panel, som sikrer dragternes fit under armene og nedover lænden og minimere luftlommer og fordrer en fuldstændig fri rotation i skuldrene.


I forhold til 2012 modellen er den nye  Racer opgraderet med bl.a mere smidige ærme- og bengab for et hurtigere skifte og optimeret fit. Underbens panelet er blevet 1 mm tykkere, så det 5mm AquaDrive panel nu strækker sig fra bryst til det nederste af skinnebenet for en maksimeret opdrift.


Obs: Våddragternes str. skema er altid vejledende, så vil du være sikker på den rigtige model, str eller har du spørgsmål til pasform, forskelle mm, så kom forbi butikken og prøv dragten eller ring/skriv til os.