Miiego Boom By Miiego Rosegold

1.299,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

1.299,00 kr

TRÅDLØST DESIGN TIL BÅDE TRÆNING OG FRITID


BOOM by MIIEGO® er et nyt sæt innovative og ekstremt funktionelle høretelefoner udviklet af danske MIIEGO®. BOOM er designet til både træning OG afslapning ved brug af forskellige specialfremstillede aftagelige og udskiftelige ørepuder. BOOM er selvfølgelig trådløs men også med mulighed for ledning.SKARP LYD I DRØNLÆKKERT OG STILRENT DESIGN


BOOM-høretelefonerne præsterer fremragende lydkvalitet, hvor der kræses for øregangen med både en stærk dyb bas og et nuanceret og detaljeret lydbillede.


BOOM har justerbart headband, og er en lukket høretelefon udstyret med omsluttende ørepuder (over-ear) som indkapsler øret og lukker det af, så støj fra omverdenen reduceres.


SPECIALDESIGNEDE AFTAGELIGE ØREPUDER


Udover at være ekstremt behagelige er ørepuderne på BOOM også specialdesignet til enkelt og hurtigt at kunne udskiftes. Man drejer nemt de udskiftelige ørepuder en kvart omgang, hvorefter de klikkes af og nye nemt sættes på. Det betyder, at du lynhurtigt kan ændre dine BOOMs til brug ved enten sport eller afslapning præcis når det passer dig.


VASKBARE SPORTSØREPUDER INKLUDERET 


Med BOOM får du et sæt ekstra ørepuder inkluderet, som er specialdesignet til sport. Disse sportsørepuder er udviklet og produceret i et luftigt mesh-materiale som absorberer og afgiver mindre sved og varme, og er derfor optimale til træningssessioner. Sportsørepuderne tåler vask og er derfor nemme at rengøre.


KVALITET OG FOLDBART DESIGN 


BOOM-høretelefonerne har et foldbart design, så de enkelt kan lukkes sammen og derfor fylder mindre, når de ikke er i brug. De er produceret i kvalitetsmaterialer med en mat sort coating finish, der både er behagelig at røre og som giver et eksklusivt look.


22 TIMERS BATTERITID OG INDBYGGET MIKROFON


BOOM by MIIEGO® har en batteritid på op til 22 timer per opladning og har naturligvis indbygget mikrofon, så høretelefonerne også enkelt kan bruges til telefonopkald. Du styrer nemt alle funktioner på de små knapper på siden af høretelefonerne.


AUDIO-KABEL OG HARDCASE ETUI INKLUDERET 


BOOM kan både bruges trådløse via Bluetooth men også med kabel. Der følger et jack-stik kabel med i købet. Med i æsken følger også et eksklusivt MIIEGO® hardcase opbevaringsetui til høretelefonerne og et ekstra sæt sportsørepuder.


 


BOOM fås i 2 farveudgaver: Sort/sort og Rose gold/sort. Størrelse: One Size med justerbar hovedbøjle.


 


PRODUCT SPECS


Bluetooth version: 4.1 (works with all Bluetooth-enabled devices)


Frequency: 2.402-2.480GHz


Freq. Response: 20Hz-20KHz.


Battery indicator on iPhones/iOS devices


Wireless range: Up to 10 meters


Music time: Up to 22 hours


Charging time: 2 hours


Battery: Rechargeable lithium polymer battery (3.7 V/ 360 mAh)


Weight: 287 grams


Size: One size


 


IN THE PACK


BOOM by MIIEGO® - Wireless Headphones


Extra set of Sport Ear Cushions


Protective Carry Case


Cleaning Cloth


Audio Cable for Wired Usage


Micro USB Charging Cable


Quick Start Guide